Moerenhout wil ploeg bijeenhouden na vertrek Rabobank

zaterdag 12 december 2015 om 13:49
Moerenhout wil ploeg bijeenhouden na vertrek Rabobank

Rabobank-Liv werd derde in de ploegentijdrit op het WK in Richmond- Foto: Sirotti

Koos Moerenhout hoopt dat ondanks het aangekondigde vertrek van Rabobank uit de wielersport de formatie van Rabobank-Liv na volgend seizoen intact kan blijven. De intentie is om met een nieuwe sponsor de vrouwenploeg door te laten gaan onder een andere naam.

“We hebben een topploeg. De insteek is dat we dit team niet uit elkaar laten vallen”, zegt ploegleider Moerenhout in De Telegraaf. “Het lijkt me waarschijnlijk dat een bedrijf zich meldt om dit project door te zetten.”

Marianne Vos, een van de grote blikvangers van de ploeg, benadrukt dat zij en haar ploeggenoten alles hebben gedaan om het vrouwenwielrennen op een positieve manier op de kaart te zetten. “Ook in 2016 zetten we ons weer voor de volle honderd procent in met als sportief hoogtepunt de Spelen in Rio. Ik wil de Rabo bedanken voor alle kansen die ze de ploeg, jonge rensters en mij geven.”

Dit artikel delen:

6 Reacties

billi 12 december 2015 om 14:16

ik verwacht wel dat ze een goede sponsor vinden

rahimns 12 december 2015 om 15:22

Ik hoop het, en ook dat er een sponsor op staat voor het Rabo Development team. Zou goed voor de sport zijn als beide ploegen volgend jaar gewoon nog bestaan.

kelderfan 12 december 2015 om 16:53

Deze dames verdienen wel een goede sponsor en hopelijk een Nederlandse sponsor.
Het zou een gemis voor het wielrennen zijn als RDT zou moeten stoppen. Die club heeft toch aardig wat talenten voortgebracht.

de oudste 12 december 2015 om 18:59

rahimns, bedoel je soms dat je hoopt dat er een sponsor opstaat?…

rahimns 12 december 2015 om 19:08

@deoudste ja dat bedoel ik… en blijkbaar heb je dat ook goed begrepen en moet men hier eens ophouden met mensen wijzen op tik en spelfoutjes…

de oudste 12 december 2015 om 19:21

Sorry rahimns, ik wist niet dat je kwaad werd, ik vond hem zelf wel aardig….

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair