Mitchelton-Scott na eindzege in Hammer Series: “De renners vinden het leuk”

Mitchelton-Scott na eindzege in Hammer Series: “De renners vinden het leuk”

foto: Sirotti

zondag 14 oktober 2018 om 11:20

Mitchelton-Scott wist vandaag in Hong Kong de Hammer Series te winnen, na zeges in de Hammer Sprint en Hammer Chase. “Ik denk dat de mensen hebben genoten van de show die we vandaag hebben opgevoerd”, zo laat Matteo Trentin na afloop weten in het flashinterview.

“Het was erg zwaar”, zo steekt de Italiaan van wal. “Na de Hammer Sprint stond meteen de Chase op het programma. We hadden zodoende geen tijd om te herstellen. Ik vond het echter leuk. Het leuke aan de Hammer Series is dat je het kunt organiseren in de grootste steden ter wereld.”

Ploeggenoot Cameron Meyer deelt het enthousiasme van Trentin. “Het concept is nieuw, maar het is wel zeer belangrijk voor ons. Ik ben op dit moment helemaal kapot, omdat we nauwelijks rust hadden tussen beide onderdelen. Het is een zwaar format, maar de renners en de fans vinden het leuk.”

“Er is een toekomst voor deze manier van koersen”, is de Australiër dan ook van mening. Zijn Australische werkgever finisht in de eindstand boven Quick-Step Floors en Sunweb.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone