Michal Kwiatkowski tevreden met podiumplek in Milaan-San Remo
zaterdag 23 maart 2019 om 18:51

Michal Kwiatkowski tevreden met podiumplek in Milaan-San Remo

Toen Michal Kwiatkowski Milaan-San Remo twee jaar geleden won, eindigde Julian Alaphilippe op de derde plek. Zaterdag waren de rollen omgedraaid. “Alaphilippe was de sterkste naar mijn mening, iedereen zag wat hij op de Poggio deed”, vertelt de Pool na afloop.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Als je daarna ook nog eens de benen hebt om op deze manier te sprinten, dan is dat erg indrukwekkend”, aldus de coureur van Team Sky over de winnaar. “Voor mij is een podiumplaats een erg goed resultaat, maar als je zo dichtbij de overwinning bent, dan vraag je je toch af wat je beter had kunnen doen.”

“Het is mooi om tussen de beste coureurs ter wereld te finishen. Er waren veel aanvallen deze Milaan-San Remo en ik denk dat het een leuke koers was om naar te kijken. Ik ben gelukkig dat Team Sky mij de mogelijkheid gaf vandaag om het te proberen”, eindigt hij tevreden.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
23 maart 2019 19:00
Toch wel een klasbak, gewoon weer podium hier terwijl hij pas een aantal dagen geleden aan de startlijst werd toegevoegd. Benieuwd naar zijn heuvelseizoen
    23 maart 2019 19:31
    Onbegrijpelijk dat Sagan zat te suffen. Zette te laat z'n sprint in en zat mede daardoor ingesloten. Kwam vervolgens te laat opzetten. Alaphilippe was slimmer en mss ook de sterkste. Opmerkelijk overigens dat nagenoeg DQS en Astana zoveel winnen, en QS al zoveel jaar.... Alaphilippe is wel een puncher maar heeft niet bepaald de fysiologie van een sprinter (62 kg en 173cm). Maw, er zouden door de Media wel eens wat openlijker vraagtekens geplaatst morgen worden hoe deze objectieve gegevens cq resultaten behaald worden. Alle andere professionals in de World Tour lijken evenmin bepaald koekenbakkers.

Reacties zijn gesloten.