Matteo Trentin terug in het peloton

dinsdag 19 juni 2018 om 12:12
Matteo Trentin terug in het peloton

foto: Sirotti

Matteo Trentin keert woensdag na twee maanden blessureleed terug in koers. De sprinter van Mitchelton-Scott liep bij een val in Parijs-Roubaix een lendenwervelbreuk op. Trentin rijdt om te beginnen de Adriatica Ionica Race met de Italiaanse selectie en hoopt nog op een start in de Tour.

“Ik kan niet wachten om weer op de fiets te springen en het afgelopen voorjaar weg te spoelen”, schreef Trentin eerder op zijn Instagram. Nu is het dan tijd voor zijn terugkeer. “Mijn vorm is natuurlijk niet geweldig, maar ik voel me beter dan verwacht”, staat op de website van de nieuwe Italiaanse koers. Voor de winnaar van twee etappes in de Tour de France, een in de Ronde van Italië en vijf in de Vuelta moet vooral etappe twee een indicatie geven hoe het met hem gaat.

“Ik hoop dat deze wedstrijd een opmaat is voor een positief seizoenslot. Ik hoop zelfs nog op deelname aan de Tour de France, afhankelijk van hoe fit ik ben”, zegt de Italiaanse renner.

Dit artikel delen:

4 Reacties

ah-ja 19 juni 2018 om 12:35

Edit redactie: Over reclames is al het een en ander gezegd in dit topic op het forum. We denken daar graag mee.

HSV 19 juni 2018 om 12:37

Edit redactie: Zie reactie bij ah-ja. Hier graag on-topic.

BartBrouwer 19 juni 2018 om 12:37

Ik snap dat de Tour 1 van de mooiste koersen als renner is, maar hij kan bijna onmogelijk in topvorm aan start van de tour staan en daar heeft hij ook Ewan voor zich staan. Focus je lekker op BinckBank en Vuelta, waarin hij wel veel kansen op dagsucces en ondersteuning uit de ploeg heeft

Vinyakke 19 juni 2018 om 14:51

@BartBrouwer
Zo is dat! Al kan ik me inbeelden dat de relatie met Ewan gezien zijn nakende vertrek vertroebeld zou kunnen zijn. Al is daar tot op heden nog geen indicatie voor geweest maar een vertrek is al meermaals een spelbreker gebleken tussen ploeg en renner.

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair