Mathieu van der Poel rijdt WK veldrijden bij de profs
Foto: Marcel Koch
maandag 12 januari 2015 om 15:56

Mathieu van der Poel rijdt WK veldrijden bij de profs

Mathieu van der Poel heeft zijn keuze gemaakt De kersvers Nederlands kampioen start over drie weken op het wereldkampioenschap veldrijden in Tabor bij de profs. Dat bevestigt de 19-jarige renner via Twitter.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel won gisteren in Veldhoven met overmacht de Nederlandse titel bij de elite. Daardoor laaide de interesse op naar de categoriekeuze voor het WK van de beloftevolle veldrijder.

De jongste telg van de familie Van der Poel mag vanwege zijn jonge leeftijd kiezen in welke categorie hij start op het WK; bij de beloften of de profs. De keuze heeft hij vandaag al bekend gemaakt. Het WK veldrijden heeft plaats in het eerste weekend van februari in het Tsjechische Tabor.

Lees ook:
Mathieu van der Poel wil WK bij profs rijden

RIDE Magazine