Mark Renshaw wil in Zwitserland Tourselectie afdwingen

donderdag 30 mei 2013 om 19:40

Renshaw

foto: Sirotti

Mark Renshaw moet in de Ronde van Zwitserland bewijzen dat hij een selectie voor de Tour de France verdient. Dit zegt de Australiër van Blanco in een interview met Cyclingweekly. Renshaw kwam in de Ronde van Turkije zwaar ten val. Hij maakt in de Ronde van Zeeland zijn comeback.

“Als ik fit ben in Zwitserland en mezelf goed laat zien, is er geen reden om niet naar de Tour te gaan”, stelt de spurter, die in Turkije zijn sleutelbeen op drie verschillende plaatsen brak. “Maar als ik moeite heb om terug op niveau te komen, dan weet ik zeker dat ze bij Blanco nog eens goed over mijn selectie zullen gaan nadenken.”

“Er is mij al verteld dat ik Mollema en Gesink moet gaan helpen als ik naar de Tour ga. Ik zal de kans krijgen om enkele keren te sprinten als ik kan, maar voor de rest zal ik als een soort wegkapitein deze mannen helpen en zorgen dat ze uit de problemen blijven. Het zou zelfs verstandig kunnen zijn om in de eerste week rustig aan te doen in de sprintetappes. Er is geen grote druk.”

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair