Marianne Vos vindt met WM3 Energie alsnog sponsor voor Rabo-Liv

vrijdag 4 november 2016 om 13:12
Marianne Vos vindt met WM3 Energie alsnog sponsor voor Rabo-Liv

foto: Sirotti

Marianne Vos is er alsnog in geslaagd een nieuwe geldschieter voor haar ploeg te vinden. Volgend seizoen zal Rabo-Liv verder gaan onder de naam WM3 Energie. Het Nederlandse bedrijf verbindt zich voor vijf jaar aan het team.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Eind september werd bij het uitblijven van een nieuwe naamgevende sponsor Fortitude Pro Cycling als projectnaam gelanceerd. Volgens het persbericht meldde zich vervolgens diverse geïnteresseerde partijen, die graag deel uitmaken van het Business Peloton, de ruggengraat van de ploeg.

WM3 Energie richt zich op het verduurzamen van het MKB. Het bedrijf laat weten veel raakvlakken tussen zijn dagelijkse werkzaamheden en de wielersport. “Beide hebben een duurzaam en groen karakter”, staat te lezen in het persbericht.

Teammanager Eric van den Boom is enthousiast over het vastleggen van de nieuwe sponsor. “We hebben een gretige, talentvolle ploeg die in 2017 en de jaren daarna op jacht gaat naar successen. Vastberadenheid, lef en passie zijn kernwoorden die bij onze ploeg passen. Kortom: fortitude, zoals we dat al eerder hebben verkondigd.”

Speerpunten van de ploeg zijn volgend jaar: Anouska Koster, Kasia Niewiadoma, Valentina Scandolara en Marianne Vos. Een reeks toprensters vertrok door de lange onzekerheid over de toekomst van de ploeg. Onder meer olympisch kampioene Anna van der Breggen (Boels-Dolmans), Lucinda Brand (Liv-Plantur), Pauline Ferrand Prevot (Canyon-Sram), Thalita de Jong (Lares-Waowdeals), Roxane Knetemann en Shara Gillow (Poitou-Charentes Futuroscope 86) vertrokken.

Dit artikel delen:

7 Reacties

Hoebele 4 november 2016 om 13:36

Erg goed nieuws! En direct voor vijf jaar, super!

0
LightPhoenix 4 november 2016 om 14:35

Ik ben benieuwd hoeveel renners er over zijn. Ik hoop trouwens dat WM3 wel een nieuw logo ontwerpt voor die tijd want het huidige logo is erg lelijk.

0
Cayolle 4 november 2016 om 15:21

Mooi! Hopen dat haar persoonlijke prestaties ook weer meer op het oude niveau komen ..

0
Hoebele 4 november 2016 om 17:26

@LightPhoenix Een maand geleden werd de selectie voor 2017 gepresenteerd: 11 rensters (6 van vml. Rabo-Liv)

0
Frits des Jeux 4 november 2016 om 19:15

edit redactie: bedankt, aangepast

0
Arema Pro Cycling Team 5 november 2016 om 00:00

5 jaar toe maar! Kunnen de rensters zoals van der Breggen weer terug gehaald worden na 1 of 2 seizoenen!

0
josi 5 november 2016 om 08:15

Goed nieuws, en mooi dat een bedrijf dat zich op duurzaamheid richt zich ook meteen voor 5 jaar verbindt.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone