Marianne Vos: “Had geen superdag”

zondag 4 november 2018 om 15:22
Marianne Vos: “Had geen superdag”

foto: Photopress.be

Marianne Vos moest vandaag tijdens het EK Veldrijden is Rosmalen genoegen nemen met een tweede plek. In een door Nederland gedomineerd EK moest zij Annemarie Worst voor zich dulden. “Ik ben diep gegaan en moest na afloop wel even op adem komen,” vertelde zij tegen de verzamelde pers. “Ik denk dat ik goed in orde was, maar had geen superdag.”

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Vos moest in de slotronde in de achtervolging, maar weigerde te capituleren. “Annemarie was nooit helemaal uit het zicht. Maar op het moment dat het 7 á 8 seconden wordt, weet je dat het heel moeilijk wordt om het gat te dichten”, kijkt zij terug. “Ik had op een hele goede dag gehoopt. Maar het was gewoon een goede dag. Ik was niet verrast dat Annemarie zo goed was. Ik wist dat ik me niets kon permitteren.”

De Nederlandse dames domineerden de Europese titelstrijd door alle drie de plekken op het podium te bezetten. “En ook bij de beloften waren we 1,2 en 3. Er komt een goede generatie aan, dus ik denk dat we er goed voorstaan”, aldus Vos.

Dit artikel delen:

1 Reactie

xistnc 4 november 2018 om 18:15

edit wf: bedankt, aangepast

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone