Marc Sarreau na eerste zege: “Druk op mezelf gezet om snel te winnen”

zaterdag 9 februari 2019 om 19:48
Marc Sarreau na eerste zege: “Druk op mezelf gezet om snel te winnen”

Marc Sarreau was zaterdag de snelste man in de Ster van Bessèges. “Ik ben erg blij dat ik hier vandaag de zege grijp, want als ik niet had gewonnen in de Ster, dan zou ik erg teleurgesteld zijn”, vertelt de sprinter opgelucht na afloop. 

“Vandaag was de eerste dag dat ik echt een opening had. De afgelopen twee dagen zat ik steevast te ver van achteren. Nu had ik gelukkig vrij baan om mijn sprint in te zetten. Mooi dat het gelukt is ondanks dat ik te vroeg begon met sprinten”, legt de Fransman uit.

Na twee ritzeges in de Ster van Bessèges vorig jaar werd er door Groupama-FDJ dit jaaropnieuw prestaties verwacht van Sarreau. “Ik heb veel druk op mezelf gezet om snel te winnen. Ik wil koersen winnen en ik weet dat de ploeg dat ook van mij verwacht”, sluit Sarreau af. “Als ik vandaag niet had gewonnen, dan had het in mijn hoofd heel lang tot de volgende wedstrijd geduurd. Nu heb ik vertrouwen.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Gabriel Melching 9 februari 2019 om 22:47

“Na twee ritzeges in de Ster van Bessèges vorig jaar werd er door Groupama-FDJ dit jaaropnieuw prestaties verwacht van Sarreau.”

Deze zin is niet congruent, ‘werd’ moet ‘werden’ zijn. ‘Prestaties’ is namelijk het onderwerp.

koningg1 10 februari 2019 om 08:27

Moet het ook niet jaar opnieuw ipv. Jaaropnieuw zijn?

Gabriel Melching 10 februari 2019 om 13:30

Goed opgelet

Headlines

Materiaalzone

Populair