LottoNL-Jumbo tevreden met achtste plek Steven Kruijswijk in Valencia
foto: Sirotti
maandag 6 februari 2017 om 14:06

LottoNL-Jumbo tevreden met achtste plek Steven Kruijswijk in Valencia

Nico Verhoeven kijkt tevreden terug op de Volta a la Comunitat Valenciana. De ploegleider van LottoNL-Jumbo zag zijn kopman Steven Kruijswijk op een achtste plek in het eindklassement eindigen. “Het is goed om van hieruit verder te bouwen”, zegt hij in het persbericht van de ploeg.

“Het gevoel is goed, in zo’n eerste rittenkoers is het belangrijk dat de renners opnieuw, of voor het eerst, aan elkaar wennen. Nieuwe mannen zoals Jurgen Van den Broeck en Stef Clement zijn goed in de groep gekomen en we zijn klaar voor de komende wedstrijden.”

Verhoeven was ook over het niveau tevreden: “De ploegentijdrit was minder omdat een paar mannen niet hun verwachte vorm haalden. De dagen erna hebben we het maximale van dit moment eruit weten te halen.”

“Ik kijk tevreden terug op mijn eerste rittenkoers”, aldus Kruijswijk. “De ploegentijdrit was niet wat we ervan verwacht hadden, maar over de rest van de etappes ben ik tevreden. Met deze wedstrijd in mijn benen kan ik weer vooruit kijken.”

RIDE Magazine
69 Reacties
Sorteer op:
6 februari 2017 15:24
Eén van de marketingdoelstellingen van LottoNL en Jumbo is om synoniem te worden voor tevredenheid. Het management is dan ook zeer tevreden met de verbeterde zichtbaarheid in Google: https://s30.postimg.org/q3lpg0sfl/tevreden.png
6 februari 2017 15:27
JimboX :D

Kan dat goed begrijpen na jaren overal 'no' op van Menchov.
6 februari 2017 15:27
Ik ben wel klaar met die running gag. Daarom heb ik besloten om het woord 'tevreden' als niet bestaand te beschouwen. De titel voor mij is dus: LottoNL-Jumbo met achtste plek Steven Kruijswijk in Valencia"
6 februari 2017 15:29
Liever tevreden dan ontevreden lijkt me. Ze hebben in de meeste etappes redelijk mee kunnen doen dus dan kijkt het me logisch dat ze tevreden zijn met deze resultaten. Laten we allen blij zijn dat we hier reacties van tlj kunnen lezen en wat maken die paar dezelfde woordjes dan uit?
6 februari 2017 15:35
Attack, het maakt in die zin uit dat op dat gebied nog veel te winnen is bij de ploeg. Maar als je Verhoeven de antwoorden laat geven...
6 februari 2017 15:37
Wielerflits neemt vaak de reacties over de wedstrijden van TLJ letterlijk over van de site van TLJ . Dus wanneer daar in de berichtgeving veelvuldig het woord tevreden terugkomt, dan is het meer dan logisch dat dit ook staat op wielerflits
6 februari 2017 15:46
"Wielerflits tevreden met de reactie van TLNLJ"
6 februari 2017 16:05
Eerder is het een oplossing om dit type strontdoodsaaie 'interviews' achterwege te laten ?
6 februari 2017 16:27
@rahims
Klinkt toch minder saai en burgerlijk dan tevreden. At least he tells it only once.
6 februari 2017 16:29
Welke simpele ziel is ooit begonnen met die "tevreden discussie"

Wordt tijd dat het een keer stopt....
Laat het een keer over wielrennen gaan...
Wordt langzaam belachelijk...
6 februari 2017 16:37
Laat ik maar even zeggen: Ik ben tevreden met de titel.
6 februari 2017 16:39
Houdt de WFers tevreden en laat het over wielrennen gaan.
6 februari 2017 16:42
Froome wint nu ook nog niet. Hij is ook tevreden met het resultaat tot nu toe. 5 Maanden heeft Steven niet aan wedstrijden deelgenomen. Steven groeit nog, alleen Nairo verbaast me wel en daar moet Steven wel mee afrekenen. Dit verschil moet wel kleiner worden.
6 februari 2017 16:55
Als je steeds gaat evalueren - wat de ploegen ook behoren te doen - zal er naar buiten toe steeds een woord op de prestaties 'geplakt' worden. En dat woord blijkt heel vaak ...... te zijn. Er is maar één remedie: ophouden met het plaatsen van de vele evaluaties, of in ieder geval beperken.
6 februari 2017 17:05
Van de klassementrenners lijken Nairo en Richie messcherp aan seizoen begonnen. Overigen zijn tevreden met hun ontwikkeling tot nu toe.
6 februari 2017 17:18
Enkele 'WF ers' raken een beetje getergd als TLJ weer eens tevreden is.
Terugkomend op dit nieuwsartikel vond ook ik dat dit artikel weinig nieuwswaarde heeft
6 februari 2017 17:29
ach ja, een kinderhand is snel gevuld. Lekker tevreden zijn met net aan top 10 plaatsen. Zo blijf je dus altijd subtop. Precies dus wat TLJ is.
6 februari 2017 17:34
Als ik zag hoe Quintana wegreed bij de rest kan de tevredenheid gauw tot wanhoop leiden. Zo kan de rest van het peloton het wel vergeten in de Giro.
6 februari 2017 17:41
@flyellus42
En dat past weer precies bij hun budget, mooi toch?
Het gaat mis bij de mensen met een te hoog verwachtingspatroon. Middelmaat met af en toe een mooie uitschieter, maakt het voor mij alleen maar leuker om te volgen. Alleen maar winnen is ook saai...
6 februari 2017 18:20
@ Zjoske:

Fijn dat je tevreden bent.
6 februari 2017 18:31
Dat gelul over verwachtingspatroon altijd. Dat is er sowieso, bij elke ploeg. Al heb je nul middelen en sta je steevast onderaan. Mensen willen zien winnen niet WT-punten halen ofzo. Het is alleen typisch Nederlands om het anders te benaderen.

Dat gezegd hebbende, voor mij hebben ze vorig jaar wel bewezen op de goede weg bezig te zijn. Maar de jaren ervoor was het gewoon niet heel indrukwekkend allemaal en dat ligt aan niemands verwachtingspatroon maar vooral bijv. aan de manier van koersen en de communicatie vanuit de ploeg. En aan reclames met mensen als Tom Leezer in een hoofdrol (niks mis met hem als renner en persoon maar spat niet bepaald van het scherm af) en ga zo maar door.

Gelukkig hebben we nu Dylan en die is niet van de tevreden quotes. Komt wel altijd wat zinnigs uit.
6 februari 2017 19:11
@klootje:
Zo'n persbericht zegt toch helemaal niks, dat is gewoon een aaneenschakeling van clichés, goedgekeurd door de persvoorlichter. Denk je dat ze intern niet hebben gevraagd 'zeg Primoz, hoe is het toch mogelijk dat je in de ploegentijdrit afhaakt terwijl je de dagen daarna zo goed bent'? Maar wat heeft het voor zin om die kritiek ook extern te uiten, zeker in deze fase van het seizoen?
6 februari 2017 19:15
@Kirsipuu:

Ben het met je eens hoor over die aaneenschakeling van nietszeggende cliché's, maar ik vraag me dan altijd af wat het nut daarvan is. Waar komt die drang vandaan om constant iets te willen zeggen terwijl er eigenlijk niets te melden is?
6 februari 2017 19:25
@kingstown:
De Voetbal International bestaat voor 85 procent uit dit soort berichten, kennelijk is er dus een markt voor.
6 februari 2017 19:37
Van den Broeck heeft de bergrit niets eens uitgereden...

Reacties zijn gesloten.