LottoNL-Jumbo met Gesink, Kelderman en Kruijswijk naar Lombardije

woensdag 30 september 2015 om 13:14
LottoNL-Jumbo met Gesink, Kelderman en Kruijswijk naar Lombardije

Robert Gesink, Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk sluiten hun seizoen deze week af in Noord-Italië. Op 1, 2 en 4 oktober rijden ze respectievelijk de herfstklassiekers Milano-Torino, Gran Piemonte en Il Lombardia. Doordat Gesink terugkomt van het WK, wordt hij in de eerste twee koersen vervangen door stagiair Koen Bouwman.

“Ik wil een ploeg zien die gretig is en die iets voor elkaar over heeft”, blikt ploegleider Merijn Zeeman vooruit. “Onze focus zal vooral op de WorldTour-wedstrijd Il Lombardia liggen. In de vorm waarin Robert momenteel verkeert, moet hij een rol kunnen spelen in de finale. Kelderman en Kruijswijk hebben overigens ook de kwaliteiten om in deze koersen een belangrijke rol te spelen.”

LottoNL-Jumbo voor Milaan-Turijn (1/10), Gran Piemonte (2/10) en Ronde van Lombardije (4/10)
flag-au George Bennett
flag-nl Koen Bouwman (In Lombardije vervangen door flag-nl Robert Gesink)
flag-nl Wilco Kelderman
flag-nl Steven Kruijswijk
flag-nl Bert-Jan Lindeman
flag-nl Timo Roosen
flag-nl Bram Tankink
flag-nl Dennis van Winden

Dit artikel delen:

30 Reacties

Rondo 30 september 2015 om 20:22

Mooie wedstrijden en vast nog wel een paar renners die willen scoren. Niet voor een contract maar omdat het kan. De Nederlanders hopelijk ook.

Bettinwel 30 september 2015 om 22:02

Als Kelderman zijn Focus terugvindt en Gesink kijkt zijn fiets na, lijkt een enkele toptien-klassering tot de mogelijkheden te behoren.

Jungle Man 1 oktober 2015 om 00:09

En nu maar hopen dat Gesink beter in vorm is dan tijdens de ronde van Polen

Alexander 2 oktober 2015 om 14:54

Gesink reed uitstekend op WK. Zat bij laatste keer Libby Road nog bij groep der favorieten. Dit terwijl hij keihard op kop had gereden en geknecht had voor de kopmannen. Lombardije ligt hem ook goed. Ik verwacht zeker iets van hem. Al vind ik het ook geen echte veelwinnaar. Kelderman weet ik niet van hoe hij ervoor staat. Vorm in tijdrit veel toch echt beetje tegen. Kruijswijk heb ik ook niet duidelijk, maar als die in de vorm is die hij in de Giro had……. God wat ik heb ik van die ronde genoten. Rijden voor Nederlandse WK punten dus hopen dat Mollema en Dumoulin ook hoog eindigen dan gaan wij de Belgen voorbij en hebben wij mannetje extra op Olympische spelen.

RiGHT 2 oktober 2015 om 15:20

Ik zie ineens nergens reacties meer op de pagina. Maar ik kan nog wel reageren? Vreemd. En nee het is niet het knopje toon/verberg reacties, ook als ik toon reacties kies, dan zie ik 0 reacties.

Headlines

Materiaalzone

Populair