Leezer tot eind eind 2019 bij LottoNL-Jumbo

Leezer tot eind eind 2019 bij LottoNL-Jumbo

foto: Sirotti (archief)

dinsdag 15 augustus 2017 om 15:11

LottoNL-Jumbo en Tom Leezer blijven nog zeker twee jaar aan elkaar verbonden. De 31-jarige renner uit het Westland heeft zijn contract tot eind 2019 verlengd. Leezer is momenteel bezig aan zijn tiende jaar in dienst van de Nederlandse ploeg.

De contractverlenging voelt als een waardering voor Leezer. “Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met het project ‘sprinttrein’ en het is mooi om daar onderdeel van uit te maken”, zegt hij in het persbericht. “Met de overwinning van Dylan Groenewegen op de Champs-Elysées liggen we voor op de planning, maar ik kijk al wel uit naar de volgende stappen.”

Leezer heeft zich geschikt in de rol van knecht als belangrijke helper in die sprintvoorbereiding. “Ik heb nog veel plezier in het wielrennen en ik vind het leuk om de sprinttrein te coachen. Het samenspel met Dylan verloopt uitstekend. We hebben verschillende karakters, maar we hebben wel een heel goede klik met elkaar.”

Dit artikel delen:

29 Reacties

BenderBeach 15 augustus 2017 om 23:19

Echt helemaal tot de laatste dag van het jaar bijgetekend.. eind eind 2019 is wel echt tot het allerlaatste moment vermoed ik.

EdEnd 15 augustus 2017 om 23:41

Een fantastische renner die zich in zijn rol als meesterknecht heeft geschikt, maar ik zou hem toch graag af en toen nog even zijn eigen duivels willen zien ontbinden zoals op het WK. Verder een uitermate sympathieke kerel ook dus daar heb je als team ook wat aan!

sooike 15 augustus 2017 om 23:45

Goede beslissing van TLJ. maar ik zou graag eens een Tom Leezer zien die wat beter voor zichzelf zorgt in de koers, m.a.w. eens qwat nadrukkelijker op de voorgrond treedt. Want de capaciteiten daarvoor heeft hij volgens mij wel. Alleen, de ploegleiding wil hem voorzichtig brengen natuurlijk…..

Kosmonaut 16 augustus 2017 om 02:58

Nuttige pion, verstandig om hem te behouden voor het team.

  • 1
  • 2

Headlines

Materiaalzone

Populair