Lees nu de digitale RIDE Tourgids

zaterdag 26 juni 2021 om 00:00
Lees nu de digitale RIDE Tourgids
Ride

Het is weer tijd voor de Tour de France. Dit jaar gelukkig gewoon weer in juli. Ga er maar goed voor zitten; voor de vele mooie kastelen langs de route, de zonnebloemvelden, maar vooral de strijd om de felbegeerde gele trui. Net als vorig jaar is er voorlopig geen uitgesproken topfavoriet voor de eindzege.

Na de succesvol gelanceerde RIDE beginnersgids is dit alweer de tweede gratis digitale uitgave van RIDE. Handig om bij de hand te hebben als je de Tour thuis op televisie kijkt. We hebben gekozen voor een liggend formaat pagina, zodat je alle informatie in één oogopslag tot je kunt nemen op je telefoon, tablet of computer.

In deze digitale RIDE Tourgids hebben we onder andere alle 21 etappes voor je ontleed. We brachten een exclusief bezoek aan de hoogtestage van Jumbo-Visma in Tignes, helpen je op weg met tien pooltips voor jouw Tour de France ploeg. En Frankrijk is natuurlijk onlosmakelijk verboden aan wijn. RIDE-verslaggever én wijnliefhebber Raymond Kerckhoffs tipt een aantal goede wijnen uit regio’s die het Tourpeloton bezoekt.

De digitale Tourgids is tevens een perfecte aanvulling op ons tweede print nummer: de RIDE Zomerspecial. In dit 212 pagina’s tellende magazine ruim aandacht voor de renners die de Nederlandse eer hoog moeten gaan houden in de Tour de France. De RIDE Zomerspecial ligt inmiddels in de winkel, maar is ook zonder verzendkosten online te bestellen.

Wie geen editie wilt missen, kan zich nu ook abonneren op RIDE. Voor 45 euro krijg je de komende vier nummers vanzelf thuisbezorgd. Als welkomstcadeau bieden we je de keuze tussen een korting van 5 euro of een tof wielerboek.

Veel leesplezier en geniet van de Tour de France!

Liever offline lezen? Klik in de linkerbovenhoek op het pijltje om de digitale RIDE Tourgids te downloaden.

Bestel nu de RIDE Zomerspecial

In de 212 pagina’s dikke RIDE Zomerspecial lees je alles over de aankomende Tour de France en de Olympische Spelen! Met de buitengewoon complete Tourgids kom je alles te weten over de 21 etappes van La Grande Boucle. Het magazine is hier te bestellen. Bij een abonnement krijg je tijdelijk een boek over Mathieu v/d Poel cadeau.

Dit artikel delen:

3 Reacties

AmmiM11 22 juni 2021 om 16:22

Mooi overzicht, prachtig beschreven etappes.
Blijft deze link tijdens de tour ook GRATIS?

La Primavera 22 juni 2021 om 16:35

Linksbovenin kan je hem downloaden. ;)

Stelvio-fan 22 juni 2021 om 16:31

Ziet er super uit. 1 opmerking, bovenin bij de bergetappe naar Tignes staat dat het een vlakke rit is. Dat moet natuurlijk bergetappe met aankomst bergop zijn.

Volg hier

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair