Touraanbieding: Lees een jaar lang RIDE en krijg het La Vuelta Holanda-magazine gratis

zondag 17 juli 2022 om 16:15
Touraanbieding: Lees een jaar lang RIDE en krijg het La Vuelta Holanda-magazine gratis
Ride

De Tour de France is bezig, maar stiekem kijken we alvast vooruit naar de volgende grote ronde. De Vuelta start namelijk volgende maand in Nederland, met drie etappes in Utrecht, Breda en ‘s-Hertogenbosch. Dat kunnen we als WielerFlits-redactie natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom maken we samen met de organisatie van de Vuelta-start in Nederland een RIDE-special over de Nederlandse Vuelta-start.

De speciale La Vuelta Holanda-editie van RIDE is een 52 pagina’s dikke speciale uitgave met daarin alles wat je moet weten over de ritten over Nederlands grondgebied. Met uiteraard veel info over de route, maar – zoals je van RIDE mag verwachten – lees je ook de mooiste wielerverhalen over de Spaanse rittenkoers.

Deze La Vuelta Holanda special heeft een iets kleiner formaat en is (om de postbodes ook wat te ontlasten) ook iets minder dik dan jullie van ons gewend zijn. Maar RIDE-abonnee’s ontvangen hem begin augustus gratis in de brievenbus. Wacht daarom niet langer en sluit je aan bij het peloton van wielerliefhebbers die ieder kwartaal weer geniet van een dikke verzameling van de mooiste wielerverhalen. Je ontvangt vier keer RIDE voor 32 euro, een voordeel van maar liefst 20% ten opzichte van de verkoopprijs van losse exemplaren.

Heb je nog geen kennis kunnen maken met het mooiste Nederlandstalige wielerblad dat te krijgen is? Ga dan snel langs jouw lokale boekhandel of bestel hem online. Dan heb je hem binnen enkele werkdagen in huis.

Dit artikel delen:

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone