Kijk nu naar WielerFlits Live met Michel Cornelisse en Rob Ruijgh

zondag 3 juni 2018 om 16:30
Kijk nu naar WielerFlits Live met Michel Cornelisse en Rob Ruijgh

Dit weekend maken we een speciale serie afleveringen van WielerFlits Live. Vanuit Limburg presenteren we op vrijdag, zaterdag en zondag voorafgaand aan de Hammer Series een uitzending. Een half uur voor de start van de slotdiscipline Chase, zenden we uit vanaf het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard.

Achterin de VIP-tent pal naast de finishlijn, bespreken we voorafgaand aan de wedstrijd de laatste ontwikkelingen in de wielersport met gasten uit het peloton. Vandaag zijn Michel Cornelisse (ploegleider SEG Racing Academy) en Rob Ruijgh (oud-renner Vacansoleil en tegenwoordig actief voor Tarteletto-Isorex) te gast!

Like onze Facebook-pagina om niets te missen van de liveshow!

De uitzending begint om 16.30 uur. Heb je vragen voor onze uitzending? Stel ze in de reacties of via social media met #WFLive.

Dit artikel delen:

7 Reacties

Mwielerfan 3 juni 2018 om 14:43

Allebei: doping bij vacansoleil?
Ruijgh: begrijp je dat mensen de 20 ste plek in tour gek vinden, nadat je daarna als grote wapenfeit zoveel jaar later alleen Iran hebt?

0
Abraham Olano 3 juni 2018 om 15:09

Mooie vraag, ik denk wel dat ze gaan bekennen straks

0
Jeroen Spiekhout 3 juni 2018 om 15:20

Goede journalistieke vraag inderdaad! Vraag aan Cornelisse… Zou hij het bondscoachschap zien zitten.

0
Frits des Jeux 3 juni 2018 om 16:24

Vraag aan Rob: Hoe ziet hij de komende jaren voor zich? Als mentor van de jonkies bij tarteletto of toch nog 1 keer een stapje richting ProContinentaal of hoger?

En nog een vraag voor Rob: op social media is hij regelmatig in training te zien met Gilbert. Leer je tijdens die training nog veel van zo iemand of is het voornamelijk gewoon lekker rondjes rijden?

0
LutsenkoFan 3 juni 2018 om 16:32

Heeft Rob Ruijgh nog ambities om naar een hoger niveau gelegen team te geraken.
Rob is PCT waardig maar waarom wordt hem die kans nog niet gegeven?

Wat zijn de grote doelen van SEG Racing nog dit jaar en is er een groot verschil merkbaar tussen Roompot/Vacansoleil en een opleidingsploeg als SEG Racing, in de Rol als ploegleider.

0
hansiehansie 3 juni 2018 om 16:32

@redactie
Jammer dat dit niet op YouTube wordt uitgezonden zoals de vroegere reguliere uitzendingen. Zou graag kijken maar ik heb geen Facebook…

0
Mwielerfan 4 juni 2018 om 01:50

Heb wel Facebook maar livestream loopt niet. Maakt dus niet veel uit

0

Headlines

Populair

Materiaalzone