Kijk nu live naar de Arno Wallaard Memorial

zaterdag 21 april 2018 om 16:10

De Arno Wallaard Memorial is vanmiddag exclusief te zien op WielerFlits. Voorafgaand aan de live beelden van de tweede manche van de Holland Cup zijn onder anderen Fabio Jakobsen en Steven Rooks te gast in een speciale talkshow. Kijk nu live naar de Proloog!

De Proloog komt live vanaf de finishlocatie van de Arno Wallaard Memorial in Meerkerk. Om 16.15 uur schuift Jakobsen aan bij presentator Maxim Horssels om te praten over zijn ‘thuiskoers’ en natuurlijk zijn waanzinnige seizoensdebuut bij Quick-Step Floors met overwinningen in de Scheldeprijs en Nokere Koerse.

Met Steven Rooks, oud-winnaar van Luik-Bastenaken-Luik (1983), blikken we vooruit op de laatste grote klassieker van april. Kan Bauke Mollema of Tom Dumoulin La Doyenne winnen? In De Proloog hoor je de mening van Rooks.

Holland Cup-initiatiefnemer Flavio Pasquino staat aan de finishlijn voor de laatste analyses en updates uit de koers. Na afloop spreekt verslaggever Youri IJnsen met de hoofdrolspelers uit de wedstrijd.

Doe mee aan de prijsvraag!
Tijdens de uitzending maak je ook kans op mooie prijzen. Onder alle inzendingen tijdens de Arno Wallaard Mermorial verloten wij een shirt van Le Patron ter waarde van 54,95 euro. Voor alle deelnemers aan de winacties tijdens de zes Holland Cup-wedstrijden is er bovendien een aantrekkelijke hoofdprijs te winnen. Iedereen die meedoet maakt namelijk kans op een DT Swiss PRC1400 Spline 35 wielset ter waarde van € 1.590,-, aangeboden door Math Salden. De winnaar maken we bekend na de Ronde van Midden-Nederland op 26 augustus. Alle deelnemers maken kans, zowel de goede als de foute antwoorden. Succes!

Klik hier om mee te spelen!

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

5 Reacties

Henki 21 april 2018 om 17:00

Gaaf dat jullie dit uitzenden, vaak mooie koersen. Is er een mogelijkheid om dit terug te kijken op youtube? Kan het helaas niet af kijken.

rahimns 21 april 2018 om 17:40

Leuke koers en ook prima commentaar trouwens

Verweggistan 21 april 2018 om 18:25

Inderdaad. Huppertz wint. Voor Cees Bol.

ikbenprocycling 21 april 2018 om 18:26

Zeer zuur voor Bol

de oudste 21 april 2018 om 18:43

Leuk, zo’n uitzending van Wielerflits!!

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair