zaterdag 12 mei 2018 om 12:00

Kijk hier de Omloop van Overijssel terug

De Ronde van Overijssel is vandaag live te zien op WielerFlits. Voorafgaande aan de live beelden van de derde manche van de Holland Cup zijn onder andere Kenny van Hummel en Rudi Kemna te gast in de talkshow De Proloog.

De Proloog komt live vanaf de finishlocatie van de Ronde van Overijssel in Rijssen. Om 15.00 uur schuiven Van Hummel en Kemna aan bij presentator Maxim Horssels om te praten over deze koers (die zij beiden ooit wisten te winnen) en de wieleractualiteit, waaronder natuurlijk de Giro d’Italia.

Holland Cup-initiatiefnemer Flavio Pasquino staat aan de finishlijn voor de laatste analyses en updates uit de koers en na afloop spreekt verslaggever Youri IJnsen met de hoofdrolspelers uit de wedstrijd.

Doe mee aan de prijsvraag!

Tijdens de uitzending maak je ook kans op mooie prijzen. Onder alle inzendingen tijdens de Ronde van Overijssel verloten wij een shirt van Le Patron twv € 54,95. Voor alle deelnemers aan de winacties tijdens de zes Holland Cup-wedstrijden is er bovendien een aantrekkelijke hoofdprijs te winnen.

Iedereen die meedoet maakt namelijk kans op een DT Swiss PRC1400 Spline 35 wielset twv € 1.590,-, aangeboden door Math Salden. De winnaar wordt bekendgemaakt na de Ronde van Midden-Nederland op 26 augustus. Alle deelnemers maken kans, zowel de goede als de foute antwoorden. Succes!

Klik hier om deel te nemen

Zondag de Profronde van Noord-Holland live op WielerFlits
Het circus van de Holland Cup is zondag te gast in Alkmaar bij de Profronde van Noord-Holland. De wedstrijd is eveneens vanaf 14:30 uur live te zien op WielerFlits. In De Proloog #4 zijn onder andere Jim van den Berg en Ramon Sinkeldam te gast.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
12 mei 2018 16:42
Goed werk mensen, dat was een prachtkoers
12 mei 2018 16:44
Mooie beelden, mooie finale, wat een spannende sprint!
12 mei 2018 17:55
Mooie beelden en prachtige finale. Thanks!

Reacties zijn gesloten.