Kasper Asgreen zegeviert in E3 Classic na ijzersterke koers
foto: Cor Vos
vrijdag 26 maart 2021 om 17:13

Kasper Asgreen zegeviert in E3 Classic na ijzersterke koers

Kasper Asgreen heeft de E3 Saxo Bank Classic op zijn naam gezet. Nadat de Deen al een lange solo in de benen had, viel hij op vijf kilometer van de streep aan uit een kopgroep met onder meer Mathieu van der Poel en hield hij in zijn eentje stand tot aan de finish. Florian Sénéchal maakte het feest bij Deceuninck-Quick-Step compleet met de tweede plek. Van der Poel werd derde.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

In 2020 ging er wegens de coronamaatregelen nog een streep door de klassieker. De organisatie zag het niet zitten om de koers in oktober te houden en richtte haar pijlen op het nieuwe jaar. “We streven naar een nieuwe topeditie in 2021 met het sterkst mogelijke deelnemersveld”, klonk het bij monde van PR-verantwoordelijke Jacques Coussens. Met onder andere Mathieu van der Poel en Wout van Aert aan het vertrek had men in Harelbeke alvast een startlijst om door een ringetje te halen. Even dreigden strengere coronamaatregelen wederom roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk kreeg de koers groen licht.

Peloton vertrekt zonder BORA-hansgrohe
Om kwart over twaalf werd in Harelbeke het startsein gegeven voor de koers over 203,9 kilometer. Het peloton trok in gang zonder BORA-hansgrohe. De ploeg van Nils Politt had te maken met een positieve coronatest van haar renner Matthew Walls en verscheen niet aan het vertrek. Na een erg snelle beginfase kwam in stappen de vroege vlucht tot stand. Bahrain Victorious (Haller en Milan) en Movistar (Jacobs en Mas) hadden een koppel vooraan, de Nederlanders Taco van der Hoorn, Julius van den Berg en Niki Terpstra, de Belgen Jelle Wallays en Lindsay De Vylder, André Greipel, Alexys Brunel en Rasmus Tiller waren de andere namen vooraan.

foto: Cor Vos

Op weg naar La Houppe, de eerste van de hele ris beklimmingen in de laatste 120 kilometer, werd het verschil met de kopgroep tussen de twee en drie minuten gehouden door Deceuninck-Quick-Step en Jumbo-Visma. Vlak voor de klim kwam Jhonatan Narváez ten val en Fernando Gaviria buitelde over hem heen. Voor beide renners waren daarmee hun kansen in de wedstrijd verkeken. De koers trok over La Houppe, de Kanarieberg en de Oude Kruisberg, waarna de nervositeit in de aanloop naar de Knokteberg toenam en het dringen werd in de spits van het peloton. De vluchters hadden op dat moment nog meer dan twee minuten voorsprong.

Op de Knokteberg testte Victor Campenaerts de tegenstand eens en hij kreeg onder anderen de Belgische kampioen, Dries De Bondt, mee in zijn wiel. Het peloton kraakte en achter in de koers stond de deur open. Ook had het consequenties voor het verschil met de kopgroep, die plots een halve minuut kwijtraakte. Op de Kortekeer, de volgende klim, versnelde dan Quinn Simmons. De jonge Amerikaan reed even vooruit, maar werd in de eerste meters van de Taaienberg bijgehaald door de mannen van Deceuninck-Quick-Step. Zdenek Štybar en Kasper Asgreen zorgden voor de eerste schifting en zij zagen Wout van Aert en Mathieu van der Poel aansluiten.

Elitegroep met negen man na Taaienberg
Zoals verwacht stelde de passage van de Taaienberg niet teleur. Na het machtsvertoon van Deceuninck-Quick-Step ontstond een elitegroep met negen man, met naast Štybar, Asgreen, Van Aert en Van der Poel ook Yves Lampaert, Florian Sénéchal, Matteo Trentin, Michael Matthews en Jasper Stuyven. In aanloop naar de Berg Ten Stene raapten zij al de geloste Milan en Van den Berg uit de vroege vlucht op, terwijl Van Aert kreeg af te rekenen met een lekke band. De Belg viel daardoor terug. Op zeventig kilometer van de streep daalde de achtervolgende groep met onder anderen Van der Poel neer op de lange ontsnapping, waardoor we negentien man vooraan kregen.

foto: Cor Vos

Op de Boigneberg, met nog 67 kilometer te gaan, gaf Štybar eerst stevig gas, waarna ploegmaat Asgreen op kousenvoeten wegreed. De mannen van Deceuninck-Quick-Step hielden hun benen stil, zodat de Deen afstand kon nemen. In aanloop naar de Eikenberg smolten de achtervolgende groepen samen tot een omvangrijke groep. Op de Eikenberg en daarna probeerden meerdere renners wat te forceren, maar niemand geraakte echt weg. Asgreen reed intussen nog steeds vooruit. Met achttien seconden voorsprong begon de Deense hardrijder aan de volgende klim, de Stationsberg.

Daar ging Terpstra op zoek naar Asgreen. Van der Poel nam dan over van Terpstra, maar kreeg Van Aert en Štybar mee in zijn wiel. Stefan Küng bracht de rest echter terug, waarna het bij de favorieten weer stilviel. Florian Sénéchal, Oliver Naesen, vroege vluchter Marco Haller, Gianni Vermeersch, Anthony Turgis en Markus Hoelgaard gingen dan in de tegenaanval en pakten in aanloop naar de Kapelberg twintig seconden. Op de Kapelberg kwamen de zes renners tot op minder dan een halve minuut van Asgreen, die dapper standhield. De volgende helling in de koers was dan de steile Paterberg.

Deceuninck-Quick-Step met een overtal
Daar versnelde Van Aert en hij zag Štybar, Van der Poel en Greg Van Avermaet volgen. De Belg van Jumbo-Visma moest echter het werk alleen opknappen, omdat de andere drie met Asgreen en Sénéchal, Vermeersch en Naesen nog een collega van voor hadden. Op de Oude Kwaremont sloten Van Aert, Štybar, Van der Poel en Van Avermaet aan bij de zes man voor hen, waarmee we tien achtervolgers op Asgreen kregen. De erg sterke Deen had intussen nog vijftien tellen voorsprong. Van achteruit wilden Yves Lampaert en Dylan van Baarle oversteken en net na de passage van de Karnemelkbeekstraat konden zij bij de groep met tien aanhaken.

foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick-Step was met drie renners in die groep goed vertegenwoordigd en verstoorde de achtervolging. Daardoor kon Asgreen voor de Tiegemberg, met nog twintig kilometer te gaan, zijn voorsprong uitbouwen tot meer dan een halve minuut. Vlak voor de klim moest Lampaert voet aan de grond zetten als gevolg van een lekke band. De Belg viel terug tot het koppel Tiesj Benoot-Jasper Stuyven. Op de Tiegemberg zette Van Aert aan en Van der Poel sprong op zijn achterwiel. De Nederlandse kampioen trok vervolgens zelf door, terwijl de Belg moest passen. Toen Van der Poel op de top omkeek, keek hij Štybar, Sénéchal, Van Avermaet en Naesen in het gelaat.

Door het krachtexploot waren de vijf tegenaanvallers – die er even later zes werden met de komst van Van Baarle – leider Asgreen tot op tien seconden genaderd. Even later werd de Deen na zijn knappe solo ingerekend. Daarachter vroeg Van Aert om steun, maar kreeg die niet voldoende. Vooraan werd goed samengewerkt, waardoor wel duidelijk werd dat de winnaar daar moest worden gezocht. Asgreen had al een flinke inspanning achter de rug, maar dat weerhield hem er niet van op vijf kilometer nog eens aan te vallen. Van Avermaet en Naesen probeerden de tegenaanval in te zetten, maar dan viel het toch steeds weer stil.

Asgreen bekroont ploegwerk
Ook Van der Poel probeerde nog weg te rijden, maar stuitte daarbij op de weerstand van Štybar en Sénéchal. De strijd was daarmee beslist. Na een erg knappe koers en een solo van al meer dan vijftig kilometer, stelde Asgreen na 203,9 kilometer zijn overwinning veilig en bekroonde zo het ploegwerk van Deceuninck-Quick-Step. Sénéchal maakte de feestvreugde compleet door naar de tweede plaats te sprinten. Van der Poel werd derde. Asgreen werd zo, na Søren Lilholt in 1990, de tweede Deense renner die de E3 Saxo Bank Classic achter zijn naam zette. Op de erelijst volgde hij zijn ploegmakker Štybar op.

 
156 Reacties
Sorteer op:
26 maart 2021 17:14
Deceuninck heeft het koningskoppel volledig uitgeperst. Een waar kabinetstukje.
26 maart 2021 17:15
Dik verdiende overwinning. Zo sneu weer dat ik gewed heb op top 10 Van Aert, dat hij zijn benen stil houdt en 11e wordt. Bedankt Wout.
  26 maart 2021 17:20
  Top 10 voor Van Aert lijkt me sowieso niet veel op te leveren toch?
  26 maart 2021 17:22
  Niet bij goksites, onderling wel.
  26 maart 2021 17:23
  Is blijkbaar uiterst belangrijk voor zijn poultje of zo. Gaap.
  26 maart 2021 17:56
  Wedden op top 10 van Aert, laffer kan haast niet. Mooi dat ie 11e werd dan.
26 maart 2021 17:16
Vintage Ploeg Lefevre, zo doen ze het al decennia, en steeds weer slagen ze erin, chapeau. Qua ploegtactiek kan al de rest hier nog steeds veeeeeel van leren!
  26 maart 2021 17:20
  Niks met tactiek te maken als je verreweg de beste ploeg hebt. Asgreen wint door zijn ploeg en door het rijden van AG2R.
  26 maart 2021 17:22
  De tactiek is dat ze op voorhand wisten en er dan ook nog eens voor zorgden dat in elk groepje iemand zat, dat ze de anderen lieten werken etc, manmanman
  26 maart 2021 19:36
  @007 dit is puur tactiek. Ben geen DQS fan, maar de manier waarop ze halverwege al de koers volledig in handen nemen door de overige favorieten te isoleren is zeer indrukwekkend. Uiteraard moet je daar het team voor hebben, maar als ze nog 40 km gewacht hadden was er wellicht niet 1 op het podium gekomen.
  26 maart 2021 23:34
  Zonder de TV motor wint hij nooit, is al langer geweten dat maffia man Lefevre goede contacten heeft met de motards, ze komen tot op 6sec, rijden met drie rond en hij rijdt zo terug weg, en kom niet met de zever van de telelens, als de motor beelden maakt 45° voor de renner en de baan is 5meter breed dan rijdt de motor max 3m van de renner.
  26 maart 2021 23:40
  Gezien als Lampaert plat rijdt? zelfs de neutrale wagen pakt hem direct achter de auto, gewoon ongezien. Gezien hoe Lampaert en een Ineos renner terugkwamen? hoe dikwijls de motor ze laat passeren en terug inhaalt? gewoon schandalig.
26 maart 2021 17:16
Hoe sterk is QS, hoe sterk is Asgreen. Helemaal volgens het boekje. Vincere insieme!
26 maart 2021 17:16
Verdiende winnaar. Zal vanavond wel gezellig zijn bij ag2r aan tafel, wat een prutsers.
  26 maart 2021 17:17
  ja, zo gek, het zouden goeie vrienden zijn nochtans
  26 maart 2021 17:57
  Meer dan verdiende winnaar.
  26 maart 2021 23:29
  Denk dat VA toch even gaat nadenken over zijn 'Belgische vrienden', met MVDP en VA doen ze geen meter kop als Wout eraf ligt rijden ze als zotten met Mathieu, schoon vrienden.
26 maart 2021 17:16
De Cauwer gaat het AG2R koppel straks nog even de les lezen
  26 maart 2021 18:52
  Wat een lafaards zijn dat, kijken kijken en nog eens kijken. Wie voor mij wekt is mijn knecht.
  26 maart 2021 19:02
  Idd, heel laf gereden door Greg en Olli. Denk ook dat ze niet beter kunnen, maar laf blijft het.
  26 maart 2021 19:24
  Eens met Pol! Niet om aan te zien hoe die twee koersen. Naessen niets dan verstoppen. GvA is van niet beter meer kunnen denk ik. Hele voorseizoen al beurtjes van 1 seconde.
  26 maart 2021 20:26
  Lafaards, maar goed daarom heeft Naesen ook zo'n voortreffelijk palmares. Goed vriendenduo zo samen ook.
  27 maart 2021 08:48
  Palmares van Naesen komt niet in de buurt bij Van Der Poel. De bijnaam duo kijkers.
26 maart 2021 17:16
Prachtige winnaar, hij heeft het niet gestolen. Ben wel benieuwd naar het afhaken van Van Aert, want dat zag er toch een beetje pijnlijk uit.
  26 maart 2021 17:22
  Dat zag er niet al te best uit inderdaad.
26 maart 2021 17:16
Wat een nummer van Asgreen, mét dank aan het team. Roedel wolfjes rijdt de rest aan friet. En dan te denken dat daar volgende week nog Alaphilippe bijkomt. Jumbo en Alpecin komen toch flink te kort en zijn collectief op te rollen.
  26 maart 2021 17:26
  'ze rijden de rest aan friet' haha mooie uitspraak, nog niet eerder gehoord:)
  26 maart 2021 18:09
  Die uitspraak komt vaker voor en in dezelfde koers nog wel. In 2011 bij de demarrage van Cancelara op de Tiegem (nadat hij iedereen had opgerold) zei de Cauwer dit ook. Maar misschien moet ik iets minder koers kijken dat ik zelfs dit soort feitjes weet :).
  26 maart 2021 18:19
  Den boel in frietn rijden is een typisch West-Vlaamse uitspraak. Nie onlogisch me al die pattatnboer daar (hier). Als Patje in de pre bespreking zegt: "Dààr gaan we den boel.. dan doe je dat. Niki zal het wel mooi gevonden hebben wat gebeurde op de Tiegem. Heruitgave de editie die hij won. Hij deelde dat gisteren op zijn Instagram. En Sénéchal deelde het na hem.
26 maart 2021 17:18
Bij TJV moet toch echt een serieuze kwaliteitsimpuls komen volgend jaar
  26 maart 2021 17:23
  Shhhhhttttt, zeg dat nu niet te hard. Iedere keer als ik dat hier post krijg ik hele hordes Jumbo-lovers op m'n nek die me komen vertellen hoe sterk Jumbo wel niet is in de kasseienkoersen. Beste na Deceuninck volgens sommige. (Ik noem geen namen.) ;)
  26 maart 2021 17:28
  Mwoa het is vooral dat Asgreen en Stybar ineens ver boven zichzelf uitstijgen en dat Van Aert lek rijdt. De volgende keer ziet het er weer heel anders uit
  26 maart 2021 17:47
  Laat me raden, jullie beide zijn Belgische WvA fanboys? Wat is dat toch met die Belgen met altijd dat gejank dat WvA geen ploegmaats, heeft, niet worden geholpen, wordt benadeelt,en meer van dat soort gejank. Hij was gewoon NIET goed genoeg. MvdP moet het ook vrijwel altijd alleen doen.
  26 maart 2021 23:48
  Daarom ook dat Mathieu niet gewonnen heeft hé, bij JV hebben ze veel renners maar weinigen die echt iets kunnen beteken. Pak VA uit de tour ploeg en ze stellen ook niks meer voor, tegen dat ze aan de bergen komen staat Roglic op drie minuten.
  27 maart 2021 07:35
  Richaard uw capslock,man!!!
26 maart 2021 17:18
DQS geeft fietsles!! Indrukwekkend wat Asgreen hier laat zien, met recht de beste man in koers maar de manier waarop de wolven vandaag iedereen inclusief Matthieu en eerder al Wout inpakken was van grote schoonheid. Tekenend was de wil om Matthieu niet eens de tweede plek te gunnen. Zetten hun kandidatuur voor de rest van Vlaamse klassiekers kracht bij. Wout zichzelf overschat? of een inspanning teveel eerder? Zou kunnen maar jongens dat doet helemaal niets af aan Asgreen, Groots!!
  26 maart 2021 17:35
  waarom zou je vdp een 2e plek gunnen, tuurlijk niet
  26 maart 2021 17:50
  In de zwaardere koersen zal nog maar moeten blijken of er iemand mee kan met van der Poel. Dat ze hier als collectief sterk zijn mede met de hulp van ag2r viel te verwachten.
  26 maart 2021 18:07
  De gezamenlijke aanval op Taaieberg?, was slim en zette het spel op wagen. Van der Poel zei zo net dat hij van ver moest komen. Haakte toch makkelijk aan. Daarna fenomenale solo van Askreen, en DQS zit gemakkelijk in een passieve zetel krachten te sparen. De achtervolging wordt voornamelijk door Van Aert en Van der Poel gedragen. De parelvissers doen weinig en trek was niet op afspraak. Uitleg van MVDP en Van Aert to the point, realistisch. Haller en een aantal overblijvers van vroege vlucht ook zeer sterk.
26 maart 2021 17:18
Zit je dan, als AG2r zijnde met al je aankopen, maar 0 tactische koerskennis. Ongelooflijk dat mannen als Naessen en Van Avermaet zich zo laten ringeloren.
  26 maart 2021 17:20
  Van Avermaet bewijst maar weer eens dat hij niet de snuggerste is.
  26 maart 2021 17:22
  Geen teamgeest zoals wel bij DQS. Asgreen opperde zich in eerste instantie op met zijn vroege aanval maar wint toch dankzij een sterke ploeg.
  26 maart 2021 17:23
  Raar dat ze hier Vendrame niet opstellen of één van die goede Franse jongeren, die zouden toch wel moeten kunnen meekomen in de finale.
  26 maart 2021 17:37
  Het kan ook van niet kunnen zijn geweest hè. MvdP verliest ook de sprint van Senechal. Iedereen zat helemaal kapot denk ik. Dan kun je wel vinden dat ze Asgreen moeten gaan halen, maar als het er niet in zit, zit het er niet in.
  26 maart 2021 17:53
  Ze moeten hem niet gaan halen, ze moeten direct op zijn wiel springen. Dan moet VDP het daarachter oplossen. Het was gewoon wachten tot een van DQS zou gaan en dan mee springen...
26 maart 2021 17:19
Pijnlijk dit. Hoe moet dat in de Ronde? Voor sommigen is het een teamsport, voor anderen individueel.
  26 maart 2021 17:21
  Mja, het is de twee he, Asgreen gaat nu heel hard werken voor Sénechal en Stybar volgende keer, zo zit die ploeg nu eenmaal in elkaar, enkel Ineos heeft dit ook, in de rondes dan.
  26 maart 2021 17:53
  Wie gaat van der Poel kunnen volgen dan in de ronde? Wellicht Alaphilippe maar die verliest het in de sprint en krijgt vdp nooit gelost.
  26 maart 2021 18:02
  @skedel Maar gaat Alaphilippe vol rijden met VDP als er in de groep erachter 4 ploegmaten zitten?
  26 maart 2021 18:35
  Precies, die gaat de beentjes stil houden en VDP oproken. Er zou toch eigenlijk een tweede sterk blok tegenover moeten staan, maar niemand komt in de buurt.
  26 maart 2021 19:22
  Alleen verwacht ik geen sterk blok in de RVV. Als de toppers gaan zal daar niet heel veen Quickstep bij zitten.. als ze er al bij zitten
  27 maart 2021 07:38
  De G2 had gisteren de grootste moeite om die hele wolvenroedel te volgen op de Taaienberg. Hoe je het ook draait of keer, ze pakken het subliem aan. Masterclass wielrennen.
26 maart 2021 17:19
AG2R piepelt zichzelf op zeer knappe wijze
26 maart 2021 17:19
DQS is niet mijn favoriete ploeg maar wat hebben zij het sterk uitgespeeld vandaag. Hulde voor de strijder Asgreen, waar haalde hij die tweede pijl nog vandaan. Maar er mag ook een forse Gouden Carolus of La Chouffe naar Stybar. Hij was van onschatbare waarde om de groep der favorieten te verstoren. Deze ploeg is toch wel weer heel speciaal in het voorjaar. En AG2R niet eens op het podium, ouch.
  26 maart 2021 17:56
  Precies. Ik weet niet of ik eerder een QS-renner zo heb aangemoedigd als nu Asgreen. Mooi ook hoe Decauwer al voorspelde dat hij nog een keer zou gaan, toen hij eerder werd ingelopen. Wout op een verkeerd moment lek. Daardoor de drie man opgerookt die hij op dat moment nog prima in steun had. Mathieu was de sterkste in koers, maar de blauwe overmacht was te groot. En wat hij nou feitelijk heeft aan de steun van Vermeersch, ik heb er zo mijn bedenkingen bij. Rare tactische keuzes opnieuw bij Alpecin.
  26 maart 2021 20:02
  Nou, ik heb Terpstra toch diverse keren heel erg aangemoedigd toen hij bij QuickStep reed. Het is daar vaak: wie het eerste weg is, krijgt de steun van de ploeg. Misschien is dat spontane teamgeest, of een kwestie van heel strenge instructies vooraf of vanuit de ploegleiderswagen.
26 maart 2021 17:20
In deze koers heb je gewoon echt een sterke ploeg nodig, meer nog dan in de Ronde. VdP en Van Aert missen echt een type Van Baarle.
  26 maart 2021 17:21
  Ik denk dat die lekke band van van Aert ook wel heel veel mee speelt.
  26 maart 2021 17:24
  Die Van Baarle liet zich ook mooi meeslepen.
  26 maart 2021 19:29
  Kelderfan, meeslepen? Welke koers keek jij? Van Baarle heeft geweldig gereden en veel gegeven. Eerst met Lampaert later alleen.
26 maart 2021 17:21
Sterk gereden door Asgreen, nog zo'n aanval op het eind was erg sterk. Van Avermaet had eigenlijk meteen moeten overnemen van Van der Poel, dan had de kans er nog ingezeten voor de andere. DQS speelde een sterke ploeg goed uit. Verder een pluim naar Van Baarle en Haller, geweldige wedstrijd gereden.
  26 maart 2021 20:34
  Van Avermaet denkt nog steeds dat-ie een sprint kan winnen na een zwaardere koers, maar blijft steeds langer sparen. Dan verdien je ook niet meer dan van die anoniemen ereplaatsen ergens in de top 10. Moet toch eens gaan beseffen dat zijn tijd geweest is, het is geen Valverder die op z'n 38ste nog onder bepaalde omstandigheden iedereen eruit poeft.
26 maart 2021 17:22
QS blijft toch een bazenploeg. Allemaal bovenjan.
26 maart 2021 17:23
Sterkste man in koers wint, duidelijk. QS zet zichzelf hier helemaal terug in de strijd en dan hebben ze Flip nog achter de hand ook, ze waren allemaal goed vandaag maar wat Asgreen hier doet is buiten catagorie. Het niet hebben van verdere finale rijders werd vandaag funest voor de Antwerpse wonderboys, die moeten veel te veel alleen doen.
  26 maart 2021 17:46
  Schitterend, die keuze voor "Antwerpse wonderboys". Dit kadert hun herkomst perfect zonder te moeten vervallen in BE-NL gevechtjes.
26 maart 2021 17:23
Tsja, wat moet je nou met zo’n Van Avermaet en Naesen?
  26 maart 2021 17:29
  Terugsturen naar de ballenbak
  26 maart 2021 19:42
  Niet om aan te zien en niets om ze nog te gunnen na nu.
  26 maart 2021 20:20
  samen in een C1'tje proppen en zachtjes aan de noord-Franse grens weer over stuwen.
  26 maart 2021 20:36
  Willen straks met WK in eigen land vast een beschermde rol, omdat ze goed zijn in Vlaams werk.
  26 maart 2021 22:00
  tja wat moet je met zo'n ... [insert renner] waar je niet voor kan successupporteren en daarmee bijna altijd linksom of rechtsom halfverwege in je gelijk staat?
26 maart 2021 17:24
WvA iets te gul in de inspanning. Pater, kwaremont en karnemelk volledig voor zich genomen. Alsof Roglic in zijn wiel zat. Had er beter op zn VDPs een snok aan gegeven ipv iedereen op sleeptouw te nemen aan een hoog tempo. Maar verdiende winnaar.
26 maart 2021 17:24
Asgreen verdiende het wel, mooie zege voor hem. Verder vakkundig uitgespeeld door zijn ploeg. Beslissende moment ingeleid door Van Aert die er meteen doorheen zakt, explosiviteit lijkt zijn achilleshiel.
  26 maart 2021 22:01
  Ik denk dat het nog eens tijd is dat ze de waardes van de Pater en de Karnemelkbeek online gooien.
  26 maart 2021 22:07
  Patersberg was denk wel indrukwekkend, waar enkel Van der Poel, Stybar en Greg mee konden komen. Kwaremont stelde denk weinig voor, aangezien er daar niemand vanaf ging, zelfs niet van de vroegere vluchters.
26 maart 2021 17:24
Poeh wat een optreden van de DQS ploeg, indrukwekkend hoor.
26 maart 2021 17:24
Prachtige welverdiende winnaar, ik heb genoten ! :)
26 maart 2021 17:25
Krijgt Lefevere dan toch weer gelijk?
  26 maart 2021 17:29
  Zou best kunnen, de teamgeest is geweldig en dat zag je vandaag ook bij Yves want wat een inspanning was dat en het constant moeten horen in de media over de"Godenzonen" die wel eventjes het tussen hun gaan uitmaken is een prima motivatie voor de roedel. Die sprint van Florian bijvoorbeeld was nog een uitvloeisel van het gehakketak rond Le Samyn. Man, wat een sprint perst die er nog uit om Matthieu te verslaan.
26 maart 2021 17:26
Knap stukje koers hoor.

Reacties zijn gesloten.