Jumbo-Visma, UAE Emirates en INEOS Grenadiers in Ronde van Valencia

dinsdag 24 januari 2023 om 13:14
Jumbo-Visma, UAE Emirates en INEOS Grenadiers in Ronde van Valencia

Sam Oomen staat op de voorlopige startlijst voor Valencia - foto: Cor Vos (archief)

De Ronde van Valencia kan rekenen op de deelname van drie absolute topteams. Jumbo-Visma, UAE Emirates en INEOS Grenadiers hebben namelijk hun deelname toegezegd aan de Spaanse rittenkoers. In totaal doen er tien WorldTeams mee in Valencia.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Ook BORA-hansgrohe, Movistar, Astana Qazaqstan, Intermarché-Circus-Wanty, Trek-Segafredo, Bahrain Victorious en Jayco AlUla staan namelijk op de startlijst van de ronde, die van 1-5 februari verreden gaat worden. Een negental ProTeams maakt het deelnemersveld compleet, waaronder Flanders-Baloise, Uno-X, Human Powered Health en Q36.5.

Vorig jaar werd de Ronde van Valencia gewonnen door Aleksandr Vlasov van BORA-hansgrohe. Hij klopte toen Remco Evenepoel en Carlos Rodriguez. Jumbo-Visma haalde het einde van de ronde niet; door coronagevallen stapte de ploeg na drie etappes uit de wedstrijd.

Lees ook:
Ronde van Valencia 2023 kent twee aankomsten bergop

Dit artikel delen:

2 Reacties

Geel Zwarte Bril 24 januari 2023 om 13:50

Jumbo stuurt vooral jongelingen die kant op:
HESSMANN Michel
VAN DER SANDE Tosh
OOMEN Sam
GLOAG Thomas
VAN DIJKE Mick

0
kelderfan 24 januari 2023 om 15:56

Gelukkig heeft ’t team jongelingen genoeg, dankzij ’t Dev.Team.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone