Jumbo-Visma onthult in documentaire All-in geheim achter succesformule van 2022

woensdag 22 maart 2023 om 18:00
Jumbo-Visma onthult in documentaire All-in geheim achter succesformule van 2022

Jumbo-Visma is een jaar lang gevolgd door camera’s voor een zesdelige documentaireserie genaamd All-in: Team Jumbo-Visma. Het unieke aspect van deze serie, die vanaf woensdag 1 maart te zien is op streamingdienst Amazone Prime, is dat het de kijker een kijkje geeft achter de schermen van de beste wielerploeg van 2022, waardoor er niets geheim blijft.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De serie begint bij het trainingskamp eind 2021, waar sportief directeur Merijn Zeeman met de renners de basis legt om tweevoudig Tour de France-winnaar Tadej Pogačar van de troon te stoten. Via meerdere wedstrijden en hoogtestages zien we hoe Jumbo-Visma hun grootste ambitie waarmaakt: de Tour de France winnen.

Niets blijft verborgen voor de camera’s, van discussies in de ploegbus tot twijfels van de renners op de hotelkamer. De kijker wordt ondergedompeld in het leven van de kopmannen Wout van Aert, Jonas Vingegaard en Primož Roglič. Ook Tom Dumoulin komt uitgebreid aan bod. De Limburger, die later in het seizoen zou stoppen, speelt een hoofdrol als hij in tranen uit de Giro d’Italia stapt.

De andere grote verhaallijn gaat natuurlijk over de Tourzege van Jonas Vingegaard en de weg daar naartoe. Voor het eerst in 25 jaar nam een ploeg zowel de gele als de groene trui mee naar huis in de Ronde van Frankrijk en bovendien won Jumbo-Visma zes etappes en de bolletjestrui.

De documentaireserie All-in is geproduceerd door Southfields Stories en vanaf 1 maart te zien via de streamingsdienst Amazon Prima. Later dit jaar speelt Jumbo-Visma ook een grote rol in de Netflix-serie over de Tour de France 2022.


Bekijk hier de trailer van All-in: Team Jumbo-Visma:

Dit artikel delen:

5 Reacties

Tom ver 1 maart 2023 om 22:14

Eerste twee afleveringen gezien, vind het lekker wegkijken! Fijn bij het indoor trainen.

0
mauri 11 maart 2023 om 11:26

Succesformule van hongerklap Pogacar ook in een aflevering? Mooi voor de ploeg maar voor mij was de tourwinst van Vingegaard een fout van (ploeg) Pogacar + pech Pogacar. Wel goed voor de spanning natuurlijk.

-1
De Zeboe van de Zoncolan 11 maart 2023 om 11:50

Een eventuele hongerklop is ook gewoon afgedwongen natuurlijk.

Maar om een tipje van de sluier op te tillen: al ruim voor de tour is het plan om pogacar op 2 dagen aan te vallen: naar de Granon en de Hautacam, omdat ze dachten dat hij daar te kloppen was. Oordeel zelf of het gelukt is…

Verder is het Pogacar buiten de kasseienetappe (door pech van Vingegaard) nergens gelukt weg te rijden van Vingegaard.

1
Fast Freddy 1 maart 2023 om 21:23

Amazon prime… Pleurt op.

-4
VerstandOpNul 2 maart 2023 om 16:27

€ 0.01 om deze serie te kijken vind ik toch best schappelijk..

0

Headlines

Populair

Materiaalzone