D’Hoore succesvol geopereerd aan sleutelbeenbreuk

zondag 17 maart 2019 om 13:40
D’Hoore succesvol geopereerd aan sleutelbeenbreuk

foto: Cor Vos

Update

Jolien D’Hoore is succesvol geopereerd aan haar sleutelbeenbreuk. Dit laat de Belgische weten op Instagram. De 29-jarige renster van Boels-Dolmans ging onder het mes in het AZ van Herentals. “Nu is het tijd om naar huis te gaan en te beginnen aan mijn revalidatie”, schrijft ze.

“Bedankt voor alle berichten. Het toont aan dat de wielergemeenschap één grote familie is.” D’Hoore lijkt het klassieke voorjaar te kunnen vergeten.

Jolien D’Hoore brak haar sleutelbeen gebroken bij een val tijdens de Drentse Acht van Westerveld afgelopen vrijdag. Zij kwam ten val in de afdaling van de eerste passage van de VAM-berg en moest meteen de strijd staken. Al spoedig werd vastgesteld dat ze haar sleutelbeen had gebroken. “Moeilijk te accepteren met alle mooie wedstrijden op komst”, schreef ze op haar social media.

Voor D’Hoore was de Drentse Acht van Westerveld haar tweede wegwedstrijd van het seizoen. Onlangs was ze al zestiende in Le Samyn voor vrouwen. Eerder dit jaar deed ze ook al mee aan het WK Baan in Pruszków, waar ze brons pakte op het onderdeel scratch.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone