Join-S|De Rijke drie jaar langer in het peloton als Delta Cycling Rotterdam

Join-S|De Rijke drie jaar langer in het peloton als Delta Cycling Rotterdam

foto: Join-S|De Rijke

woensdag 22 juni 2016 om 17:00

Wielerploeg Join-S|De Rijke is ook de komende drie seizoenen actief in het wielerpeloton. De continentale formatie van manager Frank Kwanten maakte dat zojuist bekend in Middelharnis, waar het NK Tijdrijden plaatsvindt. Vanaf 1 januari gaat de ploeg door het leven als Delta Cycling Rotterdam.

Succesvol seizoen
Join-S|De Rijke is dit seizoen een van de meest succesvolle Nederlandse teams van continentaal niveau. Het wist al zes 2.2-zeges in respectievelijk Turkije (twee), Luxemburg (twee) en Ierland (twee) te behalen. Daarnaast staat het bovenaan in het ploegenklassement van de Topcompetitie en heeft het met Jetse Bol en Coen Vermeltfoort respectievelijk de leider en de nummer twee van het algemeen klassement in de gelederen.

Het groen van Rotterdam
De De Rijke-formatie bestaat dit jaar 25 jaar en wil dat groots vieren door een paar koerswijzigingen uit te voeren. De ploeg zal zich focussen op de regio Rotterdam. Dit wordt de uitvalsbasis van de ploeg, die daar ook een ontmoetingsplek wil creëren voor fans. De groene driehoek is vanaf het nieuwe seizoen het kenmerk waar de looks van het team op aansluiten. Het tenue zal grotendeels groen kleuren, zonder grote sponsoren. De Rijke blijft een belangrijke geldschieter (samen met de businessclub Join-S) en zal op de broek zichtbaar blijven als sponsor. Het verdwijnt uit de naam.

Dit artikel delen:

6 Reacties

WCEendT 22 juni 2016 om 17:07

Tijd voor een stapje hogerop?

0
RiGHT 22 juni 2016 om 18:32

een jaar of 2 terug wilde De Rijke nog pro-conti met “zijn” team worden en nu stopt hij met sponsoring?

0
Kwatta 22 juni 2016 om 18:39

De Rijke gaat juist nog drie jaar door met sponsoren en het ontwikkelen van talent.

0
koersfanaat 22 juni 2016 om 19:01

Een tenue zonder sponsors? Dat is pas innoverend werken

0
RiGHT 24 juni 2016 om 01:38

ah, die toevoeging is wel waardevol
“De Rijke blijft een belangrijke geldschieter (samen met de businessclub Join-S) en zal op de broek zichtbaar blijven als sponsor. Het verdwijnt uit de naam.”
Nou ja, er is vast een goede reden voor ;)

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone