John Degenkolb, Arnaud Démare, Simone Consonni

zaterdag 20 oktober 2018 om 20:00
John Degenkolb, Arnaud Démare, Simone Consonni

foto: Sirotti

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over John Degenkolb, Arnaud Démare en Simone Consonni.

John Degenkolb zegeviert in Japan Cup Criterium

John Degenkolb heeft de winst gepakt in het Japan Cup Criterium, dat daags voor de Japan Cup (1.HC) wordt gehouden. De Duitser van Trek-Segafredo was in Utsunomiya de sterkste in de sprint. Cameron Scott eindigde op de tweede plaats, Marco Canola – in 2017 winnaar van de Japan Cup – werd derde. Door zijn overwinning zal Degenkolb morgen alle ogen op zich gericht weten, als het voor het ‘echie’ is.


Arnaud Démare stapt af in China

Arnaud Démare zal niet meer van start gaan in de laatste etappe in de Tour of Guangxi. De Fransman kwam in de voorlaatste etappe ten val en liep daarbij een aantal pijnlijke schaafwonden op, waarna hij besloot niet meer van start te gaan morgen. De Chinese WorldTour-ronde was niet heel succesvol voor de coureur van Groupama-FDJ. Een vijfde plaats in de rit naar Nanning was zijn beste daguitslag.


Harde val Simone Consonni tijdens Omnium

De Italiaanse baan- en wegwielrenner Simone Consonni is tijdens de wereldbekerwedstrijden in Frankrijk hard naar de grond gegaan. De coureur van UAE Emirates ging op het onderdeel het omnium hard naar de grond en kon zijn weg niet meer vervolgen. Bekijk hier de beelden:

Dit artikel delen:

7 Reacties

Mwielerfan 20 oktober 2018 om 13:39

Echt de ogen op degenkolb gericht? Japan cup is bepaald geen criterium

0
Viktrodriguez 20 oktober 2018 om 17:36

Dat staat er ook niet. Er is een Japan Cup criterium en de reguliere Japan Cup. Dat eerste heeft Degenkolb gewonnen, dat tweede is morgen pas.

0
Dario 20 oktober 2018 om 21:13

Ik denk dat MW bedoelt dat, ondanks zijn overwinning vandaag, de ogen allerminst op Degenkolb zullen zijn gericht morgen, omdat het “echie” wel een totaal andere koers is.

0
Mwielerfan 20 oktober 2018 om 21:36

Dank voor de uitleg dario. @viktro ik zeg ook niet dat ik het artikel letterlijk quote. Ik ga in op een suggestie in het artikel en die staat er wel degelijk.

0
xistnc 20 oktober 2018 om 17:44

@V
Lees het artikel eens?

0
west 20 oktober 2018 om 22:33

Die Hongkonger die niet genoemd wordt valt haast nog harder. Op volle snelheid opeens volle bak op je knieschijf landen…

0
leegloper 21 oktober 2018 om 15:18

Ja. Gewoon copy-paste titel van Italiaanse eurosport. Jammer.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone