Jeroen Blijlevens ploegleider bij vrouwenploeg WM3

Jeroen Blijlevens ploegleider bij vrouwenploeg WM3

foto: Sirotti

dinsdag 8 november 2016 om 10:44

WM3, de opvolger van Rabo-Liv, heeft Jeroen Blijlevens aangetrokken als ploegleider. Dat bevestigt de vrouwenploeg van kopvrouw Marianne Vos.

Blijlevens was in het verleden al eens actief als ploegleider bij Rabo-Liv en had dezelfde rol bij Belkin. Nadat de Brabander in 2013 bekende epo te hebben gebruikt tijdens zijn actieve carrière, werd hij ontslagen door Belkin. Drie jaar later maakt hij dus zijn rentree in de wielerwereld.

‘Toegevoegde waarde’
“Het is schitterend om terug in de ploegleiderswagen te kunnen stappen”, zegt Blijlevens. “En dan ook nog eens op het allerhoogste niveau. Ik wil WM3 Pro Cycling en alle wielersportfans mijn toegevoegde waarde als ploegleider laten zien. We gaan voor klinkende overwinningen en werken met onze talenten aan een duurzame toekomst. De kampioenen en winnaars van morgen willen we verbeteren en klaarstomen voor het grote werk.”

Vos is blij met de terugkeer van Blijlevens. “We hebben enkele jaren heel fijn en professioneel samengewerkt”, aldus de Brabantse. “Mede dankzij hem heb ik indertijd grote overwinningen binnengesleept en een belangrijke basis gelegd voor de successen die nadien kwamen. Hopelijk gaan we met WM3 Pro Cycling opnieuw de vruchten plukken van Jeroens expertise.”

Dit artikel delen:

16 Reacties

achtpuntzes 8 november 2016 om 10:50

hey, sooike weer terug als ploegleider :)

0
TykkeThor 8 november 2016 om 11:05

Mag dit wel van meneer Tinkov?

0
polke 8 november 2016 om 11:17

Tinkov ‘daar heb ik niks te maken . jeromke is een verdomt goede ploegleider

0
Frits des Jeux 8 november 2016 om 11:38

Mooi dat hij terugkeert! Zou niet zo moeten zijn dat hij nooit meer aan de bak kwam, terwijl generatiegenoten, die dan toevallig niet bij een hertest tegen het lampje liepen, nooit meer actief kon zijn in de sport. En afgelopen zomer merkte je bij de avondetappe dat het gewoon een echte liefhebber is.

0
Koel 8 november 2016 om 11:48

Van harte gegund en inderdaad een goed,- en zeer gewaardeerd ploegleider, hier zal Marinanne Vos ook wel een rol in hebben gespeeld.

0
tendam 8 november 2016 om 12:11

@frits des jeux
Als hij gewoon eerlijk was geweest had hij ook nog bij de andere NL ploegen aan de slag gekund. Zo is het dan weer wel. Hij heeft gegokt, en verloren.

Over zijn kwaliteiten als ploegleider kan ik verder niet oordelen… met Marianne Vos in haar hoogtijdagen maakte het volgens mij niet zoveel uit wie er achter het stuur zat, en bij Belkin was het volgens mij niet zo’n succes, maar het duurde ook maar een paar maanden.

0
wheeliewillie 8 november 2016 om 12:42

Mooi voor hem

0
Frits des Jeux 8 november 2016 om 13:40

@ten dam klopt hij heeft zijn kans gehad. Alleen Dekker bijv heeft zijn mond gehouden en is altijd overal mee weggekomen en ik acht de kans klein dat hij daadwerkelijk altijd clean is geweest.

0
Plaggie 8 november 2016 om 13:56

Vind het eigenlijk wel een verschil dat je liegt als niet-actief renner dan als actief renner.

0
achtpuntzes 8 november 2016 om 14:01

@ plaggie:
actief of niet actief, het verschil ligt in wel of niet binnen de verjaringstermijn. voor de rest is het hetzelfde vind ik.

0
Magikdatzeggen 8 november 2016 om 14:28

Jammer, weer een ex dopinggebruiker als ploegleider. Het zou verboden moeten worden.

0
vinnievidefietsen 8 november 2016 om 14:55

Sympathieke en bijzonder vriendelijke gozer. Na zoveel jaar mag een tweede kans echt wel weer. Hij is geen arts, ploegleider of andere dope-dealer geweest, hij deed wat hij “moest” doen om mee te kunnen draaien in de top. Nogmaals, aardige vent en ik gun het hem van harte. De foto bij dit artikel is bewust gekozen neem ik aan om wat discussie te veroorzaken? Op zich ook wel logisch op een forum :).

0
Brakkel 8 november 2016 om 15:23

Inderdaad benieuwd of hij met zijn expertise Vos weer op haar oude niveau terug krijgt.

0
HJJH 8 november 2016 om 18:22

Tja,Nederland en hun dopingverleden…

0
richi 8 november 2016 om 18:57

Waar blijven we met de geloofwaardigheid van de wielersport als we niet zonder dopingzondaars kunnen? Wens de wielersport geloofwaardigheid en Jeroen Blijlevens een mooie baan buiten de sport.

0
Beekman 8 november 2016 om 23:04

Toch wel weer opvallend hoe de Belgische pers hierop reageerd, het begint met "dopingzondaar" maar wat bijv. een "Tommeke" of wijlen de "golden boy" v.d.B. allemaal uitgespookt hebben em er maar een paar te noemen daar reppen ze zich niet meer over. Weer echt "Belgisch", vooral afgeven op anderen i.p.v. eens voor je eigen deur te vegen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone