Jens Keukeleire niet op tijd fit voor Gent-Wevelgem
foto: Sirotti
zaterdag 24 maart 2018 om 16:19

Jens Keukeleire niet op tijd fit voor Gent-Wevelgem

Jens Keukeleire zal aanstaande zondag zijn tweede plaats van vorig jaar in Gent-Wevelgem niet verdedigen. De Belg van Lotto Soudal sukkelt al een aantal weken met zijn gezondheid en is niet op tijd fit om zondag zijn ploeg aan te voeren.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De afgelopen week reed Keukeleire wel mee in Milaan-San Remo en de Driedaagse Brugge-De Panne, waar hij geen potten kon breken. De 29-jarige Belg eindigde in beide koersen niet in de top honderd. Moreno Hofland vervangt Keukeleire in Gent-Wevelgem.

Of Keukeleire aanstaande woensdag en volgende week zondag wel aan de start staat in Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen, is nog niet bekend.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
24 maart 2018 16:24
Vergis ik me of is Keukeleire erg fragiel? Vorig jaar een knalprestatie geleverd in Gent-Wevelgem, maar daarna ook op de sukkel met zijn achillespees. Dit jaar ook vooral in trainingsmodus lijkt het.
24 maart 2018 17:13
Heeft in ieder geval al 2x op rij geen geluk in het voorjaar, terwijl hij toch een leuke stap gezet leek te hebben die jaren. Achillespees en ziek zijn is wel zo verschillend dat ik het niet gelijk aan fragiel wil linken.
24 maart 2018 17:57
Milaan sanremo was hij betrokken in de Cav val.
24 maart 2018 21:31
Wie start er wel nog bij Lotto? Alle kopmannen out of nemen rust
25 maart 2018 00:49
Zonde, de overstap van Keukeleire naar Lotto heeft hij zijn klasse nog niet kunnen tonen voor zijn nieuwe ploeg.

Reacties zijn gesloten.