Jens Keukeleire niet op tijd fit voor Gent-Wevelgem

zaterdag 24 maart 2018 om 16:19
Jens Keukeleire niet op tijd fit voor Gent-Wevelgem

foto: Sirotti

Jens Keukeleire zal aanstaande zondag zijn tweede plaats van vorig jaar in Gent-Wevelgem niet verdedigen. De Belg van Lotto Soudal sukkelt al een aantal weken met zijn gezondheid en is niet op tijd fit om zondag zijn ploeg aan te voeren.

De afgelopen week reed Keukeleire wel mee in Milaan-San Remo en de Driedaagse Brugge-De Panne, waar hij geen potten kon breken. De 29-jarige Belg eindigde in beide koersen niet in de top honderd. Moreno Hofland vervangt Keukeleire in Gent-Wevelgem.

Of Keukeleire aanstaande woensdag en volgende week zondag wel aan de start staat in Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen, is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

5 Reacties

albertooo 24 maart 2018 om 16:24

Vergis ik me of is Keukeleire erg fragiel? Vorig jaar een knalprestatie geleverd in Gent-Wevelgem, maar daarna ook op de sukkel met zijn achillespees. Dit jaar ook vooral in trainingsmodus lijkt het.

KimJungPoels 24 maart 2018 om 17:13

Heeft in ieder geval al 2x op rij geen geluk in het voorjaar, terwijl hij toch een leuke stap gezet leek te hebben die jaren. Achillespees en ziek zijn is wel zo verschillend dat ik het niet gelijk aan fragiel wil linken.

mania 24 maart 2018 om 17:57

Milaan sanremo was hij betrokken in de Cav val.

Lothlòrien 24 maart 2018 om 21:31

Wie start er wel nog bij Lotto? Alle kopmannen out of nemen rust

Chaba 25 maart 2018 om 00:49

Zonde, de overstap van Keukeleire naar Lotto heeft hij zijn klasse nog niet kunnen tonen voor zijn nieuwe ploeg.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair