Jasper Ockeloen kiest voor mountainbike

vrijdag 10 november 2017 om 18:16
Jasper Ockeloen kiest voor mountainbike

Jasper Ockeloen gaat zich meer toeleggen op mountainbiken. De 27-jarige Nederlander gaat volgend seizoen aan de slag bij MTB Team Grinta–Bestrating.nl.

Ockeloen combineert al een aantal jaar het mountainbiken met wegwielrenner. De renner van Monkey Town CT is de huidig Europees Kampioen Beachracing en op het afgelopen NK Marathon moest hij als uittredend kampioen alleen Lars Boom voor zich dulden. Tegenover WielerFlits laat hij weten mogelijk ook actief te blijven op de weg, maar daarover moet hij nog in gesprek treden met Monkey Town CT.

Ockeloen gaat in 2018 deelnemen aan de WorldCups in Albstadt en Nove Mesto en het WK Marathon. Bij deze internationale wedstrijden krijgt hij technische ondersteuning van het CST Sandd American Eagle Team van Bart Brentjens. Naast Ockeloen maakt ook Henk Jaap Moorlag de overstap naar de mountainbikeploeg, die zich richt op Nederlands mountainbiketalent de stap naar de wereldtop te laten maken.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Duvel 10 november 2017 om 18:41

Henk Jaap Moorlag is toch ook zeker niet de minste. Als hij zijn collega Jelmer Pietersma ook zo gek kan krijgen om bij Grinta aan te sluiten dan wordt het helemaal een gezellige en talentvolle groep!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone