Israel-Premier Tech met Guillaume Boivin en Mads Würtz Schmidt naar Parijs-Roubaix

zaterdag 16 april 2022 om 12:25
Israel-Premier Tech met Guillaume Boivin en Mads Würtz Schmidt naar Parijs-Roubaix

foto: Cor Vos

Eerder deze week werd al bekend dat Sep Vanmarcke niet aan de start zal komen van Parijs-Roubaix, zijn naam moet u dus niet zoeken in de selectie van Israel-Premier Tech. Renners die wel aan de start zullen staan zijn onder meer sterke mannen Mads Würtz Schmidt en Guillaume Boivin, die vorig jaar na een zeer sterke koers negende werd.

De andere namen in de selectie van Israel-Premier Tech zijn Rudy Barbier, Jenthe Biermans, Reto Hollenstein en Taj Jones. Ze zullen dus met zes coureurs strijden voor de overwinning in de Hel van het Noorden. In de Ronde van Vlaanderen moest de ploeg nog afhaken door verschillende zieke renners.

“Ik ben ziek geworden in de laatste weken dus ik moest mijn doelen een beetje herzien. Parijs-Roubaix is echter een koers waar ik de hele winter over aan het denken ben”, aldus Boivin. “Het past goed bij mijn kwaliteiten. Mijn benen zijn niet echt top, maar ook niet slecht. Ik heb nog een beetje hoop dat ik ergens in de top-10 kan finishen.”

voor

Dit artikel delen:

2 Reacties

Marco Willems 16 april 2022 om 13:48

Boivin was, in zijn Canadese trui, na Vermeersch wel echt dé verrassing van de vorige editie. Die man was echt extreem goed daar en kon lang mee.

0
RLM 16 april 2022 om 15:32

Zaten daar vorig jaar met 2 in de groep Van der Poel. Vervolgens een valpartij en enkel de Israel mannen die teruggeslagen worden. Toch wel pech.

Misschien dat iemand kan verassen, maar dit lijkt toch eerder een team dat op de startlijst staat, misschien een paar renners heeft die PR uitrijden maar voor de rest geen enkele invloed heeft op heel het gebeuren.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone