Intermarché-Wanty-Gobert met Lammertink en Hermans in Ronde van het Baskenland

zaterdag 3 april 2021 om 15:48
Intermarché-Wanty-Gobert met Lammertink en Hermans in Ronde van het Baskenland

foto: Cor Vos

Intermarché-Wanty-Gobert kan in de Ronde van het Baskenland rekenen op Maurits Lammertink en Quinten Hermans. Laatste naam begint in het Baskenland aan zijn seizoen.

“Ik kom hier om een goed resultaat te halen”, vertelt Hermans in een persbericht van zijn ploeg. “Dat moet wel, anders had ik beter op Tenerife kunnen blijven trainen. Na de hoogtestage is het moeilijk om mijn niveau in te schatten, maar dat ga ik snel genoeg weten.”

Dat goede resultaat hoopt de Vlaming dan in een overgangsrit te behalen. “We moeten met de ploeg goed in beeld rijden. Dat proberen we altijd, want het zit in het DNA van ons team. Als ik zelf in de eerste etappes wat tijd verlies, krijg ik daarna misschien wat vrijheid om in een vlucht mee te gaan. Dat lijkt mij de sleutel tot succes.”

“Deze wedstrijd is belangrijk voor me omdat ik in vorm wil komen voor de Brabantse Pijl’, eindigt hij. “Maar er is meer dan dat. Ik rijd ook nog de Waalse klassiekers en droom van een grote ronde.”

flag-be Intermarché-Wanty-Gobert voor flag-es Ronde van het Baskenland
flag-fr Theo Delacroix
flag-no Odd Christian Eiking
flag-au Alexander Evans
flag-be Quinten Hermans
flag-nl Maurits Lammertink
flag-it Lorenzo Rota
flag-de Georg Zimmermann

Dit artikel delen:

3 Reacties

Deel Koeper 3 april 2021 om 16:08

Hermans vind ik een renner die wel in staat moet zijn om ooit ergens een ritje mee te pikken, al lijkt het baskenland me dan wel iets te hoog gegrepen. Mogelijk eerder de betere rittenwedstrijden in de Europe Tour.

Jean Dumas 3 april 2021 om 16:17

Wanty erg mager voor de World Tour.

WernerFranke 3 april 2021 om 17:08

Het is pas hun eerste jaar en de vrijgekomen licentie kwam wat onverwacht. Geef ze een beetje tijd.

Volg hier

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone