Ineos met Sivakov en Geoghegan Hart naar Ronde van Polen

woensdag 31 juli 2019 om 16:50
Ineos met Sivakov en Geoghegan Hart naar Ronde van Polen

Pavel Sivakov - foto: Cor Vos

Michał Kwiatkowski laat de Ronde van Polen weliswaar aan zich voorbijgaan, niettemin heeft zijn ploeg Ineos met Pavel Sivakov en Tao Geoghegan Hart meerdere opties in de zevendaagse koers. Beide renners zorgden dit seizoen al voor een een-tweetje in de Tour of the Alps.

Kwiatkowski liet gisteren weten zijn titel in de ronde van zijn thuisland niet te gaan verdedigen. Op zijn social media kondigde hij een rustperiode aan, nadat zijn lichaam na de Tour de France om herstel vroeg. “Het was nog niet het seizoen waar ik van droomde en dit is een goed moment voor reflectie en nadenken over mijn voorbereiding.”

Zonder Michał Kwiatkowski, maar met Tao Geoghegan Hart en Pavel Sivakov wil Ineos wederom hoge ogen gooien in Polen. Sivakov won dit seizoen al de Tour of the Alps, waarna hij zijn tweede grote ronde, de Giro d’Italia, besloot op de negende plaats in het klassement. Geoghegan Hart was tweede in de Alpenronde, maar moest de Giro vroegtijdig beëindigen na een val.

Selectie Ineos voor de flag-pl Ronde van Polen 2019
flag-gb Owain Doull
flag-gb Tao Geoghegan Hart
flag-pl Michał Gołaś
flag-by Vasil Kiryienka
flag-it Salvatore Puccio
flag-ru Pavel Sivakov
flag-gb Ben Swift

Dit artikel delen:

2 Reacties

Franco Ballerini 31 juli 2019 om 17:31

Leuk om deze twee toptalenten weer aan het werk te zien. Hopelijk zijn ze niet voorbestemd te knechten voor aankopen als Carapaz.

0
koos verrek 31 juli 2019 om 21:35

Sivakov wordt beter dan Carapats

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone