INEOS Grenadiers met Rodríguez en debuterende Arensman in Ronde van Valencia

maandag 30 januari 2023 om 12:26
INEOS Grenadiers met Rodríguez en debuterende Arensman in Ronde van Valencia

foto: Cor Vos

Thymen Arensman zal deze week zijn eerste wegwedstrijd voor INEOS Grenadiers betwisten. De 23-jarige Nederlander reed al enkele crossen in de kleuren van de Britse formatie, maar vanaf woensdag zal hij te zien in de Ronde van Valencia (1-5 februari). INEOS Grenadiers stelt naast Arensman nog enkele kanshebbers voor de eindzege op.

Zo zullen Carlos Rodríguez en Tao Geoghegan Hart deelnemen aan de Spaanse rittenkoers. Rodríguez eindigde vorig jaar als derde in het eindklassement, achter Remco Evenepoel en winnaar Aleksandr Vlasov. Deze editie stelt INEOS Grenadiers, naast Arensman, Rodríguez en Hart, ook Laurens De Plus, Jonathan Castroviejo, Omar Fraile en Salvatore Puccio nog op.

De Ronde van Valencia begint woensdag met een 145 kilometer lange rit van Bétera naar Sagunto. De belangrijkste ritten voor de klassementsmannen volgen op donderdag en zaterdag, als de streep beide keren boven op een helling is getrokken. Ook de andere ritten kennen echter een verraderlijk parcours.

voor

Dit artikel delen:

4 Reacties

ThorHushovd 30 januari 2023 om 12:47

Wat voor vlag hanteren ze dan voor Omar Fraile? Dat is toch gewoon een Spanjaard? Of mis ik een naturalisatie ergens?

0
ThorHushovd 30 januari 2023 om 12:48

Misschien mochten ze niet 2x hetzelfde icoontje gebruiken haha. Sorry ik lach om m’n eigen opmerking en reageer op m’n eigen vraag. Stupider moet het niet worden.

1
Quincy Adams (aka voorwiel) 30 januari 2023 om 12:53

Vlag van deelgebied: baskische vlag.

0
BlancoProCycling 30 januari 2023 om 17:06

Menig Tour de France-selectie van een WorldTour team zou hier schril bij afsteken. Wat een klasse.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone