Hoffman (Tinkoff) hoopt op man-tegen-mangevecht in De Ronde

vrijdag 1 april 2016 om 15:27
Hoffman (Tinkoff) hoopt op man-tegen-mangevecht in De Ronde

Foto: Sirotti

Ploegleider Tristan Hoffman van Tinkoff hoopt op een lastige editie van de Ronde van Vlaanderen. Dat zou volgens de Nederlander in het voordeel zijn van kopman Peter Sagan.

“Er zijn nog veel grote teams die nog niet hebben gewonnen in de klassiekers”, stelt hij in een persbericht. “We kunnen van hen verwachten dat ze zullen proberen de wedstrijd te domineren. Zoals altijd in Vlaanderen zal het een zware koers worden, maar voor de kansen van Peter is dat precies wat we hopen, zodat het man tegen man is op het einde.”

De kopman zelf kijkt uit naar de Vlaamse Hoogmis. “De Ronde van Vlaanderen is een heel belangrijke race voor mij”, aldus Sagan. “Vorige week bevestigde ik dat ik op de goede weg ben en daarom ben ik tevreden met mijn huidige vorm. Ik zal attent moeten koersen, want elk klein foutje kan beslissend zijn. Al mijn tegenstanders zijn sterk, maar er kan maar één winnaar zijn.”

Sagan zal in De Ronde gesteund worden door Maciej Bodnar, Adam Blythe, Oscar Gatto, Michael Gogl, Juraj Sagan, Nikolay Trusov en Pavel Brutt.

Dit artikel delen:

8 Reacties

Tommyking 1 april 2016 om 15:41

Ben eens benieuwd of hij alweer zo snel geïsoleerd gaat zitten.. waarschijnlijk wel..

achtpuntzes 1 april 2016 om 15:50

@ tommy:
zeker bij een harde koers. daarom hoopt hoffman dat de andere favorieten ook geisoleerd komen te zitten. maar er zijn toch enkele blokken dus we gaan het wel zien.

OscarV 1 april 2016 om 15:59

Bodnar en misschien Gatto verwacht ik toch wel in de finale.
Alhoewel dat erg weinig is in vergelijking met een aantal andere blokken.

FondriestTF3 1 april 2016 om 16:01

“Ik zal attent moeten koersen, want elk klein foutje kan beslissend zijn. Al mijn tegenstanders zijn sterk, maar er kan maar één winnaar zijn.”

Is het Nationale Open Deur Week?

Rosanero 1 april 2016 om 16:16

Hij gaat wel winnen hoor. Hij of Cancellara. Wat een spannende uitspraak van mezelf.

Nee, ik zie Sagan solo gaan vanaf de Pater. Nadat hij en Cancellara samen zijn weggereden op de Kwaremont zoals in 2013. Maar nu zie ik de rollen andersom.

LyndaLid 1 april 2016 om 16:58

Sagan leert blijkbaar de slappe babbel van Contador. Laten we hopen dat dat alleen voor de wedstrijd is, doe mij maar het soort uitspraken als over Van Avermaet, of lekker vaag over de situatie in de wereld.

Boe voor mediatraining!

hildeke 1 april 2016 om 17:24

Met Brutt,Bodnar,Trusov en Gatto is hij voldoende sterk omringd.

illu 1 april 2016 om 20:22

@ Rosanero
en je denkt dat sagan wegblijft als hij solo wegrijd bij Cancellara op de pater?
Ik denk dat hij het niet eens echt zal proberen, cancellara laten terugkomen en de sprint winnen is een stuk veiliger dan zich kapot rijden om cancellara af proberen te houden (wel minder mooi natuurlijk , dus misschien zal zijn eergevoel het van zijn verstand winnen)

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone