Han Vaanhold keert terug als ploegleider

maandag 12 november 2018 om 12:57
Han Vaanhold keert terug als ploegleider

foto: Leon van Bon

Han Vaanhold keert na bijna twee jaar terug als ploegleider. Hij gaat op clubniveau aan de slag bij Sensa-Kanjers voor Kanjers. Vaanhold zal in eerste instantie vooral actief zijn in de buitenlandse rittenkoersen.

Vaanhold was tot medio maart 2017 ruim 25 jaar ploegleider, maar vertrok bij Destil-Piels uit onvrede met het gevoerde beleid. Vaanhold was met name ontevreden dat er geen vervanging kon komen voor Tim Rodenburg (gestopt) en Peter Schulting (sleutelbeenbreuk). “Daardoor is het onmogelijk ons programma naar behoren te kunnen rijden”, luidde destijds zijn verklaring voor zijn vertrek bij de continentale formatie.

Zijn nieuwe ploeg is uitermate tevreden met het strikken van Vaanhold. “Het is altijd een uitdaging om de begeleiding rond te krijgen voor meerdaagse koersen. Han gaf aan dat hij hierbij graag een rol wil spelen. Etappekoersen zijn heel waardevol voor het opleiden van jong wielertalent, een van de speerpunten van onze ploeg. We zijn ook blij dat we binnen onze ploeg zijn jarenlange ervaring in kunnen zetten”, klinkt het.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone