Groenewegen: “In Kuurne een betere kans dan in de Omloop”
foto: Marcel Koch
zondag 26 februari 2017 om 09:40

Groenewegen: “In Kuurne een betere kans dan in de Omloop”

Dylan Groenewegen kijkt na de Omloop Het Nieuwsblad direct naar Kuurne-Brussel-Kuurne. De Nederlands kampioen van LottoNL-Jumbo ziet daar meer kansen voor zichzelf. “We gaan er het beste van proberen te maken”, zegt hij in een korte vooruitblik tegen WielerFlits.

In de Omloop Het Nieuwsblad werd Groenewegen niet aangewezen als kopman, maar liet hij zich in de finale wel zien van voren. De Amsterdammer kwam uiteindelijk als 25e over de finish. In KBK is hij wel de vooruitgeschoven pion: “Daar wordt mijn kaart getrokken.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
13 Reacties
Sorteer op:
26 februari 2017 09:59
Gisteren een redelijke sterke koers gereden. Vorm is goed ben benieuwd hoe dichtbij hij vandaag gaat zijn.
26 februari 2017 10:02
Ja, het is heel slecht dat ik ga reageren zonder het filmpje te hebben bekeken.
Maar dat een sprinter meer kans maakt in KBK dan in het nieuwsblad, daar is toch geen interview voor nodig...
26 februari 2017 10:02
Gisteren geen redelijke maar een voor zijn verwachte capciteiten een uitmuntende koers gereden. Er zit meer in dan alleen een sprinter.
26 februari 2017 10:22
@r525

Je hoeft inderdaad niet heel diep te analyseren om vast te stellen dat een sprinter in KBK meer kans maakt dan in de Omloop. Snap alleen de denigrerende toevoeging dat daar geen interview voor nodig is niet zo goed. Voor de ware wielerliefhebber zijn interviewtjes met de renners toch altijd leuk om te zien en horen.
26 februari 2017 11:05
Wow, inderdaad. Ik had niet door dat het filmpje ook maar 20 secondes duurde. Diepte-interviewtje wel. Inhoudelijk: gisteren zeiden Wuyts en De Cauwer nog dat in het peloton van dit openingsweekend Groenewegen stiekem intrinsiek wel de rapste kan zijn.
26 februari 2017 11:18
@alsjewint
Is niet denigrerend bedoeld hoor. Ik snap dat vele mensen ook dit soort interviewtjes leuk vinden.
Maar dit is gewoon zo'n grote open deur.
26 februari 2017 11:51
@ alsjewint:

Wie heeft er besloten dat jij bepaalt wat de ware liefhebber wel en niet leuk vindt? Over denigrerend gesproken.
26 februari 2017 12:26
@alsjewint@kingston Waar je je druk om kunt maken! Wèl ="interview" niveautje voetbal", hollen voor een "quote-je". OT Dylan reed een zeer goede koers en kwam op de beklimmingen redelijk tot goed mee. Dit kan alleen maar verbeteren en over 3/4 jaar doet hij ook in de (zwaarder) Vlaamse koersen mee om de overwinning! Vandaag al bij de favorieten, absoluut.
26 februari 2017 12:31
Als je enige vorm van kritiek heb: lekker voor je houden of je eigen website beginnen. ;)
26 februari 2017 12:53
Ik denk zo maar, dat Groenewegen in dit rondje een betere kans heeft om op 't podium te geraken.
26 februari 2017 13:01
"Voor de ware wielerliefhebber zijn interviewtjes met de renners toch altijd leuk om te zien en horen".

Ik zou zeggen, voor het sportjournaal zou dit een prima vooruitblik zijn (grote publiek, to the point, kort en krachtig). Voor een niche-site voor wielerliefhebbers is diepgang de sleutel. We willen hier toch ook geen flitsinterview zien met Dumoulin die zegt dat het tijdrijden hem wel ligt, of Kruijswijk die zegt dat hij in een bergrit meer kansen ziet dan op een biljartvlak parcours?

Ik snap dat Wielerflits graag eigen content plaatst, maar dit heeft meer iets weg van "zonde om weg te gooien". Ik zie het juist als een compliment voor deze site dat sommigen de lat hoger leggen.
26 februari 2017 13:15
Volgens mij zijn dit soort berichten op de site meer bedoeld als topics om het vervolgens over een Groenewegen in KBK te kunnen hebben. De discussie onder de berichten gaat vaak een eigen leven leiden en ik heb soms het idee dat de leden niet eens het hele bericht lezen.
26 februari 2017 14:35
Het staat deze site uiteraard vrij om naast 'nieuws topics' ook 'discussie topics' te plaatsen.

- Bespreek hier de kansen van Groenewegen in Kuurne -

Dat zou de site/ gebruikers ook veel meer ruimte geven om - on topic - te discussiëren over wielrennen, zonder dat er een nieuwsfeitje gekunsteld wordt. Via het forum functioneert het niet.

Reacties zijn gesloten.