Giro 2020: Onze tips voor jouw Scorito-team
zaterdag 3 oktober 2020 om 06:40

Giro 2020: Onze tips voor jouw Scorito-team

Video Tijd voor de Giro d’Italia! De zinderend spannende ontknoping van de Tour de France zit weliswaar nog vers in ons geheugen, maar toch moeten we ons alweer voorbereiden op een nieuwe strijd. Niet op de fiets, maar achter de computer.

Een grote ronde betekent in menig vriendengroep en op een aantal werkvloeren dat het weer tijd is voor een pronostiek! Zweet jij peentjes om je beste vriend te verslaan of wil je voorkomen dat je onwetende collega er deze Giro wéér met de prijzenpot vandoor gaat? Perfetto! WielerFlits helpt je op weg met tien tips voor de Scorito wielerpool.

Vergeet ook niet om je in te schrijven voor de WielerFlits sub-league. De winnaar ontvangt een Wahoo ELEMNT ROAM GPS Bundel t.w.v. € 429,99.


Schrijf je nu in

 
23 Reacties
Sorteer op:
1 oktober 2020
‘Knox knox, who’s there?’ Nu al legendarisch
1 oktober 2020
Geknipt voor je team. Wat een legend die Youri.
1 oktober 2020
Heerlijk amateuristisch opgenomen. Grappig en informatief. Klasse Youri!
1 oktober 2020
Je had er weer een paar die ik ook al had bedacht; Hindley bijvoorbeeld. Maar ik heb er weer 5 gevonden. Het gaat moeilijk worden om de Tourtips te overtreffen, maar ik ga een poging doen. Natuurlijk Aurelien Paret-Peintre, naast een prachtige naam ook een goede wielrenner. Een beetje een type Cosnefroy/Peters. Dus een ritzege in een lastige etappe lijkt mij wel te doen voor hem. Matteo Fabbro: Niet Majka, niet Konrad, maar Fabbro verwacht ik als sterkste man bergop bij Bora Kamil Malecki: Jonge Poolse klimmer van CCC, gaat verrassen in de zware bergetappes. Je zou ook kunnen kiezen voor Josef Cerny, de Tsjech is meer een tijdrijder. Luca Wackermann: Sprinter met dienst bij Vini Zabu. Ik kon verder niet echt een sprinttalentje ontdekken. En tot slot Simon Pellaud (Androni): Ik verwacht hem iedere dag in de aanval. Dus wellicht een eerste bergtrui of een tussensprintenklassement o.i.d.
2 oktober 2020
Is het niet leuk om de Tourtips eens onder de loep te nemen, en eens na te gaan welke tips goud waard waren ? 1. Cosnefroy: tegenvallend, een 6de plaats voor de bollen als 'uitschieter' 2. Molard: tegenvallend, wel gevallen vroeg in de ronde 3. Tejada: tegenvallend, enkel een 6de plaats voor de witte trui 4. Gibbons: tegenvallend, eenmaal een 10de plaats id sprint 5. Kamna: mooie keuze met ritwinst + een 2de plaats id rituitslag en 5de witte trui 6. G. Martin: 2 keer Top 10 id rit, en 11de AK ... net voldoende ? 7. Martinez: eenmalige uitschieter met ritwinst, verder 4de witte trui 8. Coquard: toppertje ! scoorde uitmuntend 9. Zakarin: viel anoniem uit, moeilijk in te schatten wat mogelijk was 10. Barguil: tegenvallend, eenmaal een 6de plaats in de rit Je kan zeggen dat 3 à 4 van de 10 tips bruikbaar waren.
  2 oktober 2020
  Cosnefroy heeft meer dan 2 weken in de bergtrui gereden... Dat zijn elke dag puntjes! Voor G. Martin geldt ongeveer hetzelfde, die stond de eerste week hoog in zowel het algemeen als het jongerenklassement.
  2 oktober 2020
  @Mad G. Martin is 27 jaar, dus die kwam niet meer in aanmerking voor het jongerenklassement.
  2 oktober 2020
  Dan waren de tips van Verweggistan indrukwekkender ;-)
2 oktober 2020
Deze Cepeda noemt zichzelf Alexander, zijn neef bij Caja Rural is Jefferson.
2 oktober 2020
Meintjes is ook goedkoper dan ooit tevoren. Eindelijk waar voor je geld?
2 oktober 2020
Altijd grappig hoe deze man de namen van renners en ploegen overdreven juist probeert uit te spreken
  2 oktober 2020
  Is volgens mij inmiddels onderdeel van de gimmick. ;)
2 oktober 2020
Die cameraman die tegelijkertijd de muziek doet. Fantastisch! De Giro is nu al geslaagd.
2 oktober 2020
Leuk huis, Youri.
  2 oktober 2020
  Thanks! Je moet wat, in Corona tijd ;-)
  3 oktober 2020
  Ben voorheen echt heel kritisch geweest. Maar ik moet voor groot gedeelte er op terug komen: In het begin vond ik je filmpjes vaak nogal onnatuurlijk. Er zag ik het gewoon niet in je (wie ben ik). Maar je hebt je echt in de breedte ontwikkeld door de jaren heen. Het draait toch om nieuwe soorten media tegenwoordig en dat doe je nu net wel heel leuk de laatste tijd. Schrijvend is misschien een dingetje, maar ik ga toch door het stof. Ook een excuus, je kunt er wel eens naast zitten.
  Het geheim is die hele wielersport niet te serieus nemen, uiteindelijk blijven het uitgemergelde figuren die in veel te rare pakkies op veel te snelle fietsen veel te moeilijk en serieus zo hard mogelijk rond raggen.
  5 oktober 2020
  @Klootje Kriekeljon Excuses zijn niet nodig, hoor! Ik vind het juist fijn om kritiek te krijgen en/of discussie te voeren. Daar leer ik alleen maar van en ik probeer opbouwende kritiek altijd toe te passen bij volgende items. Het siert je dat je terugkomt op eerdere opmerkingen en een compliment uitdeelt. Dat waardeer ik. Maar blijf ook vooral kritiek uiten. Ik ben 'pas' 29 jaar (misschien in de nieuwe media-wereld 'al' 29 ;-)) en nog lang niet uitgeleerd of helemaal uit ontwikkeld. Althans, dat gevoel heb ik niet. Natuurlijk is het altijd leuk om te lezen als een item dat je gemaakt hebt, goed bevalt (zelf was nu net over deze niet tevreden, haha). Maar ik ben het type dat juist aan de slag gaat met de 'Ik vind het niets, want hierom, daarom en zo'-reactie. Dus - en dat geldt ook voor anderen hier binnen de WF Community - blijf vooral opbouwende kritiek leveren. Op termijn zal ik dan proberen om jullie nog blijer/tevreden te maken met de producten die we leveren :-) Fijne dag nog!
2 oktober 2020
Jai Hindley is idd een goede tip want hij was beter dan Jakob Fuglsang in de Tirreno - Adriatico!
2 oktober 2020
Waarom tippen ze dan Meintjes niet, die was weer beter dan Hindley...
3 oktober 2020
Valter, Guerreiro, Oldani, Rubio, Mosca.

Reacties zijn gesloten.