Gevallen Simion komt met de schrik vrij: “Helm heeft mijn leven gered”

Gevallen Simion komt met de schrik vrij: “Helm heeft mijn leven gered”

foto: Sirotti

donderdag 13 december 2018 om 18:34

Paolo Simion is aan de beterende hand na zijn ongeluk van afgelopen weekend, zo laat hij weten via social media. De Italiaan van Bardiani-CSF kwam in Trevignano ten val, toen hij tijdens een trainingsrondje moest uitwijken voor een auto. Hij liep hierbij hoofdletsel op, maar in het ziekenhuis werden er verder geen breuken geconstateerd.

De 26-jarige Simion doet op Facebook zijn verhaal. “Ik reed dezelfde route als altijd, maar ditmaal sneed een auto me de pas af. Ik probeerde uit te wijken, maar helaas”, aldus de Italiaan. “Drie uur later werd ik wakker in het ziekenhuis. Weliswaar zonder breuken, maar wel met een kleine hematoom bij mijn linkerslaap.”

“Draag altijd een helm!”
De sprinter – die inmiddels weer thuis is – bedankt iedereen voor hun medeleven. Hij hoopt over enkele dagen de draad weer op te pakken. Hij heeft ook nog een advies voor de fietser. “Draag altijd een helm op je hoofd, het redde namelijk mijn leven. Knoei niet met je hoofd!”

Dit artikel delen:

1 Reactie

oilsmoke 13 december 2018 om 18:58

Aan dit soort dingen denk ik altijd als ik weer een paar ‘oudere’ mannen zie die zich te gaaf voelen om een helm te dragen.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair