Gevallen Marianne Vos: “Geloof dat ik geluk heb gehad”

vrijdag 14 juni 2019 om 20:33
Gevallen Marianne Vos: “Geloof dat ik geluk heb gehad”

foto: Cor Vos

Marianne Vos is aan de beterende hand, nadat ze woensdag de strijd moest staken in de OVO Energy Women’s Tour na een valpartij. Na afloop ging ze naar het ziekenhuis omdat ze gehecht moest worden. Inmiddels is de Nederlandse weer thuis en stapte ze al even op de fiets.

“Ik ben weer terug thuis en herstellende van mijn valpartij. Ik voel me goed en ik geloof dat ik geluk heb gehad”, schreef Vos vandaag op haar social media. De veelvoudig wereldkampioene stond aan kop in de Women’s Tour toen woensdag het noodlot toesloeg. Bij een massale valpartij ging ze ongelukkig onderuit en kwam ze hard op haar hoofd terecht. Daarmee kwam voor haar vroegtijdig een einde aan de Britse rittenkoers.

“De komende tijd moet ik nog voorzichtig zijn, maar een eerste korte ritje ging goed”, laat de Nederlandse nog weten. Ze was overweldigd door alle berichtjes die ze na haar opgave had ontvangen. “Veel dank aan mijn ploeg voor de goede zorgen en dank aan iedereen voor de berichten en alle wensen. Het wordt erg gewaardeerd!”

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone