Gesink: “Kijken hoe we van mij een klootzak maken”

zondag 6 december 2009 om 10:09

Robert Gesink is langzaam zijn trainingsarbeid op aan het voeren en vertrekt bovendien binnenkort naar Spanje voor een trainingskamp. Tevens gaat de kersverse wielrenner van het jaar ook naar het land van Sinterklaas om daar een tweede huis te kopen. De bedoeling is om van daaruit te kunnen trainen om zodoende bergop nog beter te worden, zo liet de Rabokopman aan RaboSport weten.

“Ik heb best lang niet veel gefietst, nu ga ik weer beginnen. Ik heb er weer zin in, zin om lekker te trainen. Eerst lekker door de bossen rijden, maar later pak ik ook de wegfiets erbij. En later in de maand ga ik ook naar Spanje om kilometers te maken.”

“Langzamerhand moet je toch weer beginnen met trainen. Ik ga niet alleen naar Spanje om te trainen, ik wil mij ook oriënteren op een huis daar. Ik ga niet echt verhuizen, ik wil een plek voor mijzelf waar ik naartoe kan gaan en waar ik kan trainen. Iets wat mijn eigen stekje is, zodat ik niet in een hotel hoef te zitten, zodat ik lekker voor mijzelf kan koken of dat mijn vriendin dit kan doen.”

“Als ik een eigen stek in Spanje heb, hoop ik te merken dat ik beter bergop ga rijden, dat wil ik meer kunnen doen. Een stukje sterker worden.”

“Ik heb maandag een uitgebreid gesprek met Frans Maassen om afgelopen jaar te analyseren en om ideeën voor volgend jaar op een rij te zetten. Onze trainer Delahaye is daar ook bij en dan moet en we maar eens kijken wat de beste manier is hoe we van Robert Gesink een grote klootzak kunnen maken.”

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair