Gesink: “Als alles goed gaat rij ik zondag vooraan”

dinsdag 22 september 2009 om 15:03

Robert Gesink’s herstel verloopt spoedig, meldt de onfortuinlijk gevallen Varssevelder op de site van Rabosport. Momenteel neemt hij betrekkelijke rust om op het WK te gaan vlammen.


“Wanneer het herstel zo doorzet moeten ze zeker rekening met me houden”, klinkt het alweer strijdlustig. “Ik heb er alle vertrouwen in, dat ik straks weer honderd procent ben. Het ziet er nu al weer een stuk beter uit dan drie dagen geleden. Ik voel nog wel wat, maar de overtuiging is er dat dat snel over zal zijn. Een paar dagen rust voor het WK is op dit moment in alle opzichten goed. Dit zou ik trouwens ook zonder val hebben gedaan. Het was al lang gepland. Iedere dag zit ik toch nog wel drie tot drieëneenhalf uur op de fiets. Ik ben nog steeds in topvorm. Dat raak je niet kwijt door zo’n val.”

“Als het herstel zo doorzet, ben ik zeker van plan me te tonen. Het parkoers ligt mij zeker. Ze zullen rekening met me moeten houden als de cadans weer terug is. En misschien doen ze dat nu wel niet meer helemaal. Ik ga er vol voor en start niet alleen maar om mee te rijden. Als het gevoel goed is, zit ik er in de finale nog bij hoor.” Of hij daarna ook doorgaat in de Ronde van Lombardije, die langs zijn huidige trainingsbasis aan het Comomeer gaat, weet Gesink nog niet.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair