Gerben Thijssen verlengt tot eind 2025 bij Intermarché-Circus-Wanty

dinsdag 21 maart 2023 om 18:57
Gerben Thijssen verlengt tot eind 2025 bij Intermarché-Circus-Wanty

foto: Cor Vos

Gerben Thijssen zal ook de komende jaren uitkomen voor Intermarché-Circus-Wanty. De 24-jarige sprinter uit België heeft namelijk zijn contract verlengd tot eind 2025. Thijssen was dit jaar, met de GP Jean-Pierre Monseré en de Bredene-Koksijde Classic, al goed voor twee overwinningen.

“Ik ben blij dat ik nog twee jaar langer bij de ploeg kan blijven. Dit is heuglijk nieuws. Spijtig genoeg was de financiële afspraak al gemaakt voor die twee recente zeges. Natuurlijk zijn er bonussen voorzien in bepaalde koersen. Die contractverlenging geeft me alvast veel rust in het hoofd. Valt het dit seizoen nog tegen, dan heb ik toch die zekerheid om te kunnen blijven tot eind 2025” laat Thijssen weten via zijn ploeg.

Thijssen boekt de laatste jaren erg veel progressie als sprinter. Vorig jaar won hij in de Vierdaagse van Duinkerke en de Ronde van Polen al een rit en was hij de beste in de Gooikse Pijl. Dit jaar trekt hij de lijn moeiteloos door met winst in de GP Jean-Pierre Monseré en de Bredene Koksijde Classic.

Vertrouwen
“Ik voel me goed bij de ploeg. Er waren aanbiedingen vanuit andere teams, maar ik ben ondertussen geëvolueerd van een onzekere naar een heel zekere renner. Dat komt door de omgeving hier”, schetst Thijssen. “Ik krijg steun van de ploegleiding, de omkadering en de ploegmakkers. Als je een sprinter wat vertrouwen geeft, loopt het allemaal beter.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

Mooie Sjors 21 maart 2023 om 19:16

Benieuwd naar wie hij nu zijn middelvinger gaat uitsteken.

0
Dr.Watt 21 maart 2023 om 20:56

Naar alle flikkers.

1
Emergo 22 maart 2023 om 11:53

@Dr Watt Nog helemaal helder in de bovenkamer ?

-1
Dr.Watt 22 maart 2023 om 18:15

@ Emergo

Je hebt het duidelijk niet begrepen. Bredene Koksijde niet gevolgd?

1
Dr.Watt 21 maart 2023 om 20:57

Persoonlijk zou ik na het tekenen van een contract niet zeggen dat ik nu zekerheid heb moest de rest van het seizoen niks gaan worden.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone