Genezen verklaarde Maximiliano Richeze ontslagen uit ziekenhuis

woensdag 25 maart 2020 om 10:04
Genezen verklaarde Maximiliano Richeze ontslagen uit ziekenhuis

foto: Cor Vos

Maximiliano Richeze heeft het ziekenhuis in Abu Dhabi mogen verlaten, nu zijn laatste twee tests op het coronavirus negatief bleken. Dat laat de Argentijnse renner van UAE Emirates weten via zijn social media.

Twee weken geleden maakte Richeze bekend dat hij het virus onder de leden had; gisteravond kwam hij echter met goed nieuws. “Eindelijk, na achttien dagen in het ziekenhuis waren mijn laatste twee Covid-19-tests negatief en mocht ik het ziekenhuis verlaten. Ik wil de dokters en verpleegsters bedanken voor hun zorg en mijn team voor alle steun.”

De Argentijn moest echter constateren dat het coronavirus ook zijn thuisland en Zuid-Amerika bereikt. “Daarom vraag ik iedereen om de preventiemaatregelen van de regering en het ministerie van Volksgezondheid te respecteren. We hebben ieders solidariteit nodig om het virus te kunnen bestrijden.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Panache 25 maart 2020 om 10:21

Interessant zou zijn om te vernemen of Richeze behandeling en/of beademing heeft gekregen. Of dat de opname puur preventief was. Hij is immers een wielrenner op leeftijd. Maar fijn voor de mens Richeze dat dit hoofdstuk waarschijnlijk afgesloten is.

Turtlehead 25 maart 2020 om 11:56

In het echte leven is hij een sportieve, gezond levende en zeer sterke dertiger denk ik.
En hij heeft 2,5 week in het ziekenhuis gelegen….

JVD 25 maart 2020 om 12:17

Viel mee voor hem. Zoals zijn broer zei: Gracias a Dios no tuve síntomas fuertes, la infección no se manifestó agresivamente, y esto me hace optimista. Oftewel geen heftige symptomen, de infectie manifesteerde zich niet agressief.

Bron:
https://www.diariodecuyo.com.ar/pasiondeportiva/Richeze-en-mejoria-y-esperando-20200320-0086.html

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair