Geef met Sinterklaas een proefabonnement op RIDE cadeau

donderdag 25 november 2021 om 20:00
Geef met Sinterklaas een proefabonnement op RIDE cadeau
Ride

Ben jij nog op zoek naar het ideale Sinterklaascadeau? Met een proefabonnement op RIDE Magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier! Profiteer tijdelijk van deze unieke aanbieding en ontvang onze volgende twee nummers tegen een aantrekkelijk actietarief.

RIDE Magazine is een wielermagazine waarmee je ontsnapt aan de waan van de dag. Met meer rust en ruimte voor achtergrond, lekker lezen waardoor je een nog beter beeld van de sport krijgt. Met plek voor mooie fotografie, diepgang, de techniek van de wielersport en het materiaal van de renners krijg je een exclusieve toegang tot de mooiste sport op aarde.

Met deze Sinterklaasactie maak je voordeling kennis met ons magazine. Voor 15 euro ontvang je in 2022 twee exemplaren: onze seizoensgids (eind februari) en onze Tourgids (medio mei).

Naast een korting van 25% op de verkoopprijs in de winkel krijg je bovendien een welkomstpakket, bestaande uit koerssokken, een koerspetje en een nekwarmer. Heb je liever een tof wielerboek cadeau? Neem dan een jaarabonnement voor 4 nummers.

2 nummers voor 15 euro + een welkomstpakket

4 nummers voor 40 euro + een tof wielerboek

Dit artikel delen:

Volg hier

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair