Gebroken dijbeen maakt voortijdig einde aan seizoen Edward Ravasi

zaterdag 17 augustus 2019 om 15:01
Gebroken dijbeen maakt voortijdig einde aan seizoen Edward Ravasi

Edward Ravasi - foto: Cor Vos (archief)

Voor Edward Ravasi zit het wielerseizoen erop. De 25-jarige Italiaan kwam gisteren hard ten val tijdens de voorlaatste rit van de Ronde van Burgos en daarbij brak hij zijn linkerdijbeen.

De klimmer van UAE Emirates kent geen al te gelukkig seizoen: begin dit jaar had hij al enige tijd te kampen met knieproblemen en gisteren ging het op weg naar Ciudad Romana de Clunia wederom mis. Hij maakte op hardhandige wijze kennis met het Spaanse asfalt en in het ziekenhuis werd vervolgens de dijbeenbreuk vastgesteld.

Ravasi hoefde niet lang te wachten op een operatie: nog dezelfde avond werd een ingreep succesvol uitgevoerd. Voor Ravasi wacht er nu een periode van revalidatie voor hij weer aan koersen kan denken.

Dit artikel delen:

3 Reacties

lander luypaert 17 augustus 2019 om 15:09

Jammer voor die jonge. Begon het nu terug goed te doen met een 12e plek in AK en heeft hij alweer pech… is einde contract ook.

Sagan=hulk 17 augustus 2019 om 15:23

Dit is enorm zuur omdat hij einde contract is. Vrees voor hem dat hij volgend jaar bij een Italiaans Pro conti ploegje zal rijden.

goose 17 augustus 2019 om 17:06

Was paar jaar geleden het klimtalent in italië maar er nog niet echt uitgekomen. Hopelijk een voorspoedig herstel voor hem.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair