Garmin-Sharp selecteert Dekker voor Tour of Beijing

vrijdag 5 oktober 2012 om 19:43
Thomas dekker

foto: Sirotti

Thomas Dekker zal volgende week aan de start staan van de Ronde van Peking. De Nederlander is door zijn werkgever Garmin-Sharp-Barracuda opgenomen in de selectie voor de laatste WorldTour-koers van het jaar. Naast Dekker komt de Amerikaanse formatie onder meer Giro-winnaar Ryder Hesjedal en sprinter Heinrich Haussler aan het vertrek.

Ook de Ierse klimmer Daniel Martin en Duits kampioen Fabian Wegmann zijn in de selectie opgenomen. De Ronde van Peking gaat aankomende dinsdag van start, en duurt tot en met dertien oktober.

Selectie Garmin-Sharp-Barracuda voor Ronde van Peking
Thomas Dekker, Heinrich Haussler, Ryder Hesjedal, Christophe Le Mével, Daniel Martin, Johan Vansummeren en Fabian Wegmann

Ook Liquigas heeft zijn achttal voor de Chinese rittenkoers wereldkundig gemaakt. De Italiaanse ploeg gaat de strijd aan met Moreno Moser als belangrijkste pion. De jonge Italiaan won dit jaar een andere WorldTour-ronde, namelijk die van Polen. Ook sprinter Elia Viviani staat aan het vertrek.

Selectie Liquigas-Cannondale voor Ronde van Peking
Moreno Moser, Elia Viviani, Eros Capecchi, Mauro Da Dalto, Tiziano Dall’Antonia, Maciej Paterski, Daniele Ratto en Cristiano Salerno

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone