Extra rust voor Langeveld wegens hitte

Extra rust voor Langeveld wegens hitte

foto: Sirotti

donderdag 2 juli 2015 om 14:47

In het Amrâth Hotel in Maarsbergen zaten vanmiddag acht renners achter de tafel bij de persconferentie van Cannondale-Garmin. Sebastian Langeveld bleef op zijn hotelkamer liggen om extra rust te nemen. De wegkapitein van de Amerikaanse ploeg heeft last van de hitte in Nederland.

Hoogstwaarschijnlijk laat de 30-jarige renner ook de officiële ploegenpresentatie in Park Lepelenburg in Utrecht aan zich voorbij gaan. “Het is niet iets waar we ons veel zorgen over maken. Sebas is nog even lelijk als altijd”, grapte teammanager Jonathan Vaughters.”Normaal gesproken gaat hij gewoon starten in de Tour. Maar het zijn een paar hectische dagen geweest omdat we woensdag nog de ploegentijdrit in Bretagne hebben verkend. Hij moet nu even rustig aan doen.”

Mooie woorden voor Langeveld
Bij de introductie van de Tourploeg sprak Vaughters vol lof of de Nederlander: “Hij is de leider van onze ploeg, een echte baas. Hij draagt er zorg voor dat het tactisch plan tijdens de race overeind blijft. Daarnaast is Sebas misschien wel de meest intelligente renner waarmee ik ooit heb samengewerkt.”

Dit artikel delen:

7 Reacties

pollekevandenfietspompe 2 juli 2015 om 17:22

19 Nederlanders aan de start?

0
ikbenprocycling 2 juli 2015 om 17:22

Geslijm bij de Neerlandse pers of serieus van Vaughters ? Wel mooi, hopelijk gaan we ook ‘Sebas’ in goede doen meemaken komende Tour

0
hnac 2 juli 2015 om 17:24

“Daarnaast is Sebas misschien wel de meest intelligente renner waarmee ik ooit heb samengewerkt.” Iets zegt mij dat we Langeveld nog tientallen jaren als ploegleider te zien krijgen

0
wielrenner 2 juli 2015 om 17:26

Die grapjas van een Sebas….

0
Di Lucas 2 juli 2015 om 19:28

“last van de hitte in Nederland”, nooit gedacht dat ik dat als een excuus zou horen en als overtreffende trap, nooit gedacht dat het ook nog eens waar zou kunnen zijn. Aan de andere kant, je zou toch denken dat-ie wel eens vaker zoiets meemaakt.

0
Natrix maura 2 juli 2015 om 20:47

moet zijn: “met wie” ik ooit heb samengewerkt

0
nickdt 2 juli 2015 om 20:49

Als die er nou al last van heb. Zaterdag wordt 35+

0

Headlines

Populair

Materiaalzone