Entourage Teuns bevestigt verregaande interesse van Bahrain Merida

Entourage Teuns bevestigt verregaande interesse van Bahrain Merida

foto: Sirotti

zaterdag 7 juli 2018 om 10:27

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten omtrent de toekomst van Dylan Teuns. De Belgische puncheur – die nog onder contract staat bij het noodlijdende BMC – werd al een tijd in verband gebracht met Bahrain Merida. Nu laat de entourage van Teuns aan Het Laatste Nieuws weten dat er inderdaad verregaande interesse is vanuit de ploeg van Vincenzo Nibali.

Naast Bahrain Merida zouden nog twee WorldTour formaties interesse hebben in de 26-jarige Teuns. De Belg – dit jaar onder meer zesde in Parijs-Nice – zou echter de voorkeur geven aan een langer verblijf bij de opvolger van BMC. Het is echter maar de vraag of die opvolger er komt.

Het Belgische nieuwsmedium meldde eerder dat teambaas Jim Ochowicz – die al enkele maanden bezig is met het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor – dichtbij het binnenhalen van een nieuwe geldschieter zou zijn. Aanvankelijk zou de Amerikaan voor de start van de Tour de France met nieuws komen.

Bahrain Merida lijkt achter de schermen druk bezig met het versterken van zijn huidige selectie. Rohan Dennis, Phil Bauhaus en Damiano Caruso lijken op weg naar de ploeg uit het Midden-Oosten, terwijl ook Wout van Aert en Marcel Sieberg worden genoemd als mogelijke versterkingen.

Dit artikel delen:

3 Reacties

LutsenkoFan 7 juli 2018 om 11:47

Als Bahrein al deze namen aantrekt hebben ze wel een goede ploeg in de breedte.

hofsje 7 juli 2018 om 12:21

Met V Nibali, Pozzovivo , Izagirre x2 Caruso , Teuns en Dennis wordt het zeker wel een topteam

Grobbel 7 juli 2018 om 13:09

…Maar ook wel weer een goed pleidooi voor het salarisplafond. Dat die oliesjeiks eindeloos veel kapitaal hierin kunnen pompen weten we natuurlijk al langer, maar of het ook sportief de beste zetten zijn?

Headlines

Materiaalzone

Populair