Enrico Poitschke: “Mijn ervaring delen bij Bahrain Victorious”

maandag 17 januari 2022 om 10:29
Enrico Poitschke: “Mijn ervaring delen bij Bahrain Victorious”

foto: Cor Vos

Bahrain Victorious heeft de aanstelling van oud-profrenner Enrico Poitschke als ploegleider voor het nieuwe seizoen officieel bekendgemaakt. De 52-jarige Duitser nam deze winter afscheid van BORA-hansgrohe na jarenlange trouwe dienst.

“Ik ben heel erg blij om me bij de ploeg te voegen en kijk uit naar de eerste wedstrijden”, vertelt de voormalig wielrenner via zijn nieuwe ploeg. “De eerste trainingskampen verlopen erg goed, en ik ben blij om deel uit te maken van deze georganiseerde ploeg met veel potentieel.”

“Als ik naar de goede resultaten van vorig seizoen kijk, weet ik zeker dat alle renners en de staf gemotiveerd zijn voor nóg een goed seizoen. Ik hoop dat ik mijn ervaring kan delen en kan helpen om op vorig seizoen verder te bouwen, vooral in de komende klassiekers”, aldus Poitschke.

Poitschke komt bij Bahrain Victorious onder anderen huidig Europees kampioen Sonny Colbrelli, nieuwkomer Luis León Sánchez en zijn landgenoten Jasha Sütterlin en Phil Bauhaus tegen. Ook de Belg Dylan Teuns en de Nederlander Wout Poels staan daar onder contract.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair