Ellen van Loy blesseert knie bij valpartij in Druivencross

zondag 9 december 2018 om 19:35
Ellen van Loy blesseert knie bij valpartij in Druivencross

foto: PhotoPress.be

Ellen van Loy heeft haar knie geblesseerd bij een nare val in de Druivencross van Overijse. Medisch onderzoek wees uit dat de Belgische veldrijdster een kneuzing van de gewrichtsbanden van de knie heeft opgelopen. Morgen volgt er een echo om de ernst van de blessure te bepalen, meldt haar ploeg Telenet-Fidea.

Voor Van Loy kwam er vroegtijdig een einde aan de Druivencross. De Belgische reed samen met Nikki Brammeier aan kop, toen het noodlot toesloeg. Op een uitstekende wortel gleed haar fiets weg, waardoor zij ten val kwam en met haar lichaam op haar rechterbeen viel. Haar knie leek een flinke tik te hebben gekregen en kermend van de pijn moest zij de koers verlaten.

Dit artikel delen:

3 Reacties

peervaneynthoven 9 december 2018 om 23:50

Een kneuzing? Gezien de manier waarop haar knie “vast” zat tijdens die val denk ik dat (nadat de zwelling is verdwenen) er erger dingen aan de hand blijken te zijn. Een kruisband scheuring i.p.v. een kneuzing. Ook omdat ze het uitschreeuwde van de pijn. Ik hoop het niet voor deze uiterst sympathieke Belgische maar vrees het ergste. Beterschap Ellen!

Emergo 10 december 2018 om 10:42

Laten we het oordeel van een echte dokter maar even afwachten.

peervaneynthoven 10 december 2018 om 23:20

Wie zegt dat ik geen dokter ben? Maar misschien vind jij alleen Belgische dokters “echte” dokters.

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair