Ellen van Dijk bevestigt overgang naar Trek

Ellen van Dijk bevestigt overgang naar Trek

foto: Orange Pictures / Jos Kafoe

donderdag 13 september 2018 om 16:28

Ellen van Dijk komt komend seizoen uit voor de nieuwe Amerikaanse sterrenformatie Trek, dat onder leiding staat van ploegleiders Giorgia Bronzini en Ina-Yoko Teutenberg. “Ik kijk er echt naar uit om weer met haar samen te werken”, vertelt onze 31-jarige landgenote op haar eigen Twitter-kanaal over de Duitse. Van Dijk is regerend Europees kampioene tijdrijden.

Ze komt over van Sunweb en voegt na HTC-High Road, Specialized-Lululemon en Boels-Dolmans opnieuw een topteam toe aan haar carrière. “Het is geweldig om te zien dat Trek opstapt als titelsponsor, waarmee ze het vrouwenteam naar een hoger niveau stuwt. De manier waarop zij het vrouwenwielrennen benaderen, is exact de manier die nodig is om onze sport te laten groeien. Voor mezelf is het een kans om te werken met fijne mensen om me heen. En eerlijk: ik kan niet wachten om op een Trek-fiets te rijden. We hebben een goede ploeg met allemaal enthousiaste mensen eromheen. Ik weet zeker dat het op een succes uitdraait!”

flag-us Trek 2019 (voorlopige selectie)
flag-gb Lizzie Deignan
flag-nl Ellen van Dijk
flag-au Lauretta Hanson
flag-fi Lotta Lepistö
flag-it Elisa Longo-Borghini
flag-it Letizia Paternoster
flag-gb Abi Van Twisk
flag-us Tayler Wiles
flag-us Ruth Winder

Dit artikel delen:

4 Reacties

rubosaurus 13 september 2018 om 18:10

Begint daar een mooi ploegje te worden bij Trek.

josi 13 september 2018 om 19:02
Quote:
Het is geweldig om te zien dat Trek opstapt…

Huh?

xistnc 13 september 2018 om 23:07

Zal de boerenkool vertaling zijn van ‘step up’ of ‘step forward’, zeker? Ja, dan voel je je als lezer serieus genomen door de auteur.

Hoebele 13 september 2018 om 20:49
Quote:
ik kan niet wachten om op een Trek-fiets te rijden

Ik geloof niet dat ze had te klagen over de Specialized van o.a. Boels; ze werd op die fiets wereldkampioen. Toen ze overstapte naar Sunweb was ze blij om op een Giant te rijden met de expertise van Dumoulin. En nu dit reclamepraatje.

Headlines

Materiaalzone

Populair