Elizabeth Armitstead wint Boels Rental Hills Classic

vrijdag 29 mei 2015 om 15:57
Elizabeth Armitstead wint Boels Rental Hills Classic

Foto: Boels-Dolmans

Elizabeth Armitstead heeft de Boels Rental Hills Classic op haar naam geschreven. De Britse van Boels-Dolman was de sterkste in een kopgroep van vijf.

Na een zware wedstrijd door de Limburgse heuvels bleven in de finale vijf rensters over: Emma Johansson (Orica-AIS), Katarzyna Niewiadoma (Rabobank-Liv), Elizabeth Armitstead (Boels-Dolman), Elisa Longo Borghini (Wiggle Honda) en Sabrina Stultiens (Liv-Plantur). Zij wisten niet bij elkaar weg te rijden en dus stevende de groep af op een sprint.

Daarin bleek Armitstead over de snelste benen te beschikken. De Boels-Dolman-renster – die zilver won bij de Olympische Spelen van London – verwees Niewiadoma en Johansson – de winnares van vorig jaar – naar de dichtste ereplaatsen.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Quintenri 29 mei 2015 om 16:39

Mooie renster ;)

Onie 29 mei 2015 om 21:27

Daar doet ze haar sponsor denk ik wel een plezier mee :p.

Sephiroth 29 mei 2015 om 22:01

ergens een replay te vinden?

LinusGerdemann 29 mei 2015 om 22:55

Terechte winnares. Maakte tot twee keer toe op een belangrijk moment de goede beslissing om aan te vallen. Al had ik het Niewiadoma ook enorm gegund. Die is echt aan een heel sterk seizoen bezig. Rabo heeft met haar goud in handen.

billi 30 mei 2015 om 10:29

De favorieten maken het waar :) , is ook wel een zware koers, dan komen de beteren vanzelf naar voren, Armitstead is trouwens met een sterk seizoen bezig.

@Onie, inderdaad, sponsor kan er mee uitpakken

@LinusGerdemann, mee eens en dan heeft Niewiadoma nog een hele toekomst voor zich, zo jong nog …. en dan ook nog vaak in dienst rijden van anderen

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair