Eli Iserbyt kraait victorie in Sint-Niklaas: “Goed begin van het slotweekend”

zaterdag 20 februari 2021 om 17:18
Eli Iserbyt kraait victorie in Sint-Niklaas: “Goed begin van het slotweekend”

foto: Cor Vos

De laatste overwinning van Iserbyt dateerde alweer van 6 december. Zo’n elf weken na Sinterklaas boekte hij tot zijn opluchting uitgerekend in Sint-Niklaas zijn zevende overwinning van het crossseizoen. “Ik ben blij dat ik in het laatste weekend van het seizoen weer het goede gevoel heb.”

In het interview achteraf ging een woord van dank uit naar Pauwels Sauzen-Bingoal-ploegmaats Laurens Sweeck en Michael Vanhthourenhout. “Zij hebben de rode loper uitgerold voor mij, waardoor ik op het einde van de race nog alles kon geven.”

“We hadden een heel sterke ploeg en we hadden het altijd onder controle”, kijkt Iserbyt terug op de cross. “Mijn gevoel in de wedstrijd was dat Toon Aerts iets beter was dan de rest, maar ik heb me in het begin van de koers wat gedeisd gehouden. Uiteindelijk moet ik het dan nog afmaken en dat lukte. Een goed begin van het slotweekend.”

Iserbyt ziet zijn overwinning als een mooie opsteker na een lange periode zonder overwinningen. “Na mijn blessure was ik wat gefrustreerd. Dat zag je ook soms wel in mijn interviews. Ik ben geen makkelijk mens; winnen hoort er bij mij een beetje bij. Als ik dan niet win, raak ik makkelijk geïrriteerd. Ik ben blij dat ik in het laatste weekend van het seizoen weer het goede gevoel heb.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

assen 20 februari 2021 om 17:26

Yserbyt is vooral goed als de twee kemphanen niet meedoen, en als het weer niet te slecht is. Hij wint in ieder geval WEL zijn wedstrijden.

Peter Lippens 20 februari 2021 om 17:41

Vond Toon Aerts minstens zo goed, laat ons zeggen dat het vvv de beste was van de sterkste ploeg.

Wheely 20 februari 2021 om 19:29

Gelukkig is het bijna klaar nu. ;)

G99prblms 21 februari 2021 om 06:39

‘Ik ben blij dat alle snellere mannen in het laatste weekend niet meer meedoen’ lees ik.

Hensie 21 februari 2021 om 09:26

Ontzettend vervelend, zichzelf overschattend kaboutertje, zonder enig talent.

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone